Викторио Павлов: Монтана не са непобедими

„Отборите в „Б” група са равностойни"

Викторио Павлов: Монтана не са непобедими

Ботев (Враца) ще се стреми към трите точки в събота, когато посреща лидера в „Б” футболна група Монтана, това заяви старши-треньорът на врачани Викторио Павлов. Дербито на Северозападна България е от програмата на 5-ия кръг и е в събота от 18 часа на стадион „Локомотив” в Мездра, където врачани посрещат противниците си тази есен.

Павлов допълни, че няма притеснения от противника, въпреки че той е едноличен лидер във втория ешелон. „Уважаваме всеки противник, но това не значи, че ще се предадем без бой. Напротив, точно в такива мачове проличават стойностите на футболистите и затова съм уверен, че моите ще дадат всичко от себе си, за да спечелят трите точки”, допълни наставникът на врачани. Той припомни, че още преди старта на първенството от „Монтана” са обявили високите си цели и затова не е изненада, че отборът се намира на първо място във временното класиране.

„Отборите в „Б” група са равностойни. А и „Монтана” не са непобедими – това го усетиха при гостуването на „Банско”. Познавам играта им добре и не мисля, че има с какво да ме изненадат. Важното е как ще играем ние и най-вече да не повтаряме грешките от симитли”, допълни Викторио Павлов.

Наставникът на „Ботев” няма проблеми с травмирани футболисти и разполага с най-доброто, което има в състава си за съботната среща. Преди дербито на Северозапада „Ботев” заема 4-то място в класирането със 7 точки и голова разлиза 8:3, а „Монтана” е първи с 2 пункта повече и голова разлика 5:3. Миналата събота „монтанци победиха трудно у дома „Добруджа” с 1:0, а врачани паднаха със същия резултат при гостуването си в Симитли.

През миналата кампания на „Б” група двата противника постигнаха пълен паритет при четирите си срещи – за първенство мачовете завършиха 0:0 /като особено болезнено беше равенството във Враца, тъй като отказа „Монтана” от битката за „А” група!/, а в турнира за купата на България жребият ги събра на 1/16-финалите и след домакински победи с по 1:0, дузпите решиха „Монтана” да продължи напред.

От ръководството на врачани напомниха, че цените на билетите за този мач няма да се променят и те ще са по 2 лева. Те ще се продават на място – пред стадиона в Мездра.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки