Мъри и Петев с тежки загуби на "Ел Мадригал" и "Уайт Харт Лейн" (+ВИДЕО)

Интер се класира за групите с общ резултат 9:0, Хъл Сити отпадна

Мъри и Петев с тежки загуби на "Ел Мадригал" и "Уайт Харт Лейн" (+ВИДЕО)
Воденият от Ивайло Петев АЕЛ Лимасол загуби с 0:3 гостуването си на английския Тотнъм и с общ резултат 1:5 кипърският тип се прощава с турнира Лига Европа. Победният старт на Маурисио Почетино начело на „шпорите” продължи, като отборът от Северен Лондон се класира за групите на Лига Европа.
 
След като спечели с 2:1 първия мач преди седмица в Кипър, „Спърс” излезе с доста променен състав, но контролираше двубоя на „Уайт Харт Лейн”, а Почетино постигна своята четвърта победа, откакто замени Тим Шерууд.
 
Хари Кейн пропусна дузпа в началото, но след това се реваншира с откриващо попадение в 45-ата минута. Паулиньо покачи с нисък удар през второто полувреме, а Андрос Таунсенд уверено реализира втора дузпа за Тотнъм в 65-ата минута.
 
Виляреал не показа никаква милост към водения от Станимир Стоилов тим на Астана (Казахстан). На „Ел Мадригал” „жълтата подводница” разби Мъри и компания с 4:0 и се класира за групите с общ резултат 7:0. Два гола за успеха на испанците вкара Лусиано Дарио Вето (22’ и 54’). Бруно Сориано направи 3:0 от дузпа в 61-ата, а Нахуел Лейва, който е друга перла на академията на Виляреал, оформи крайния резултат в 67-ата минута.  
 
Хъл Сити отпадна на прага на групите в Лига Европа, въпреки че победи белгийския Локерен с 2:1 в реванша у дома. Гостите се класират за същинската фаза заради гола им на чужд терен. Те взеха първия мач с чиста победа 1:0, а в четвъртък вечер вкараха ценно попадение на „Кей Си Стейдиъм” и елиминираха тима на Стив Брус.
 
Роби Бради вкара два пъти за „тигрите”, които останаха без Яник Сагбо в 71-ата минута, когато той получи червен картон. Гол на Джордан Ремакъл в началото на второто полувреме зачеркна първото попадение на Бради и изпрати Локерен в групите. Бради възстанови преднината на Хъл от дузпа, но изгонването на Сагбо им попречи за трети гол.
 
Интер се класира за групите след общ резултат 9:0 над исландския Стярнан. В реванша на „Сан Сиро” „нерадзурите” вкараха още 6 безответни попадения. Хеттрик направи Матео Ковачич, два гола отбеляза Мауро Икарди, а един добави Пабло Освалдо.
 
Германският Борусия Мьонхенгладбах размаза ФК Сараево със 7:0 на своя територия и постигна двуцифрен резултат от двете срещи – 10:2.
 
Френският Сент Етиен беше пред угрозата да пропусне груповата фаза за втора поредна година, но успя да спечели рулетката на дузпите срещу турския Карабюкспор след 1:0 в реванша. Ранен гол на Кевин Моне-Паке (13') успокои домакините, които бяха загубили първия мач със същия резултат. Двубоят на "Жофроа Гишар" влезе в продължения, където не падна нов гол. При дузпите Сент Етиен спечели с 4:3 и избегна нов кошмар. 

Жребият за групите е в петък от 14:00 ч.  

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

Арсенал също се издъни у дома, гредите не спряха Вила (ВИДЕО)

Страхотен ден за Манчестър Сити в битката за титлата

Нов срив за Ливърпул на "Анфийлд" (ВИДЕО)

Голям удар за Клоп в битката за титлата

Финансови проблеми за Евертън

Собственикът Фарад Мошири готов да продаде клуба

Сити се качи на върха след разгромна победа над Лутън (ВИДЕО)

"Гражданите" спечелиха с 5:1 срещу противника си

Марсиал си тръгва от Юнайтед като свободен агент през лятото

Договорът на французина няма да бъде подновен

Нюкасъл направи за смях жалък Тотнъм и му вкара цели 4 гола (ВИДЕО)

"Свраките" постигнаха разгромен успех над противника си

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки