Гришо пред "Вог": Мразя сандали с чорапи. Предпочитам слипове пред боксерки

"Обичам стила на Андре Агаси и Джони Деп"

Гришо пред "Вог": Мразя сандали с чорапи. Предпочитам слипове пред боксерки

Гоигор Димитров пре­взема нов и нови тери­тории, като последна­та е място в емблематичното списание  „Вог". Преди мача на българина от II кръг на първенството на САЩ с Дуди Села късно в пе­тък библията на мода­та пусна новия си брой с интервю на Гоигор.

-
Разкажете ни малко повече за облеклото си на корта. Имате ли си щастлив цвят?

- Всеки сам работи за късмета си, особено на корта. Все пак харесвам силните цветове - черве­но и черно. Обичам и да експериментирам. Вяр­вам, че ако се чувстваш добре и изглеждаш до­бре, докато играеш, това може да ти даде мини­мално предимство, от което имаш нужда. Да изглеждаш добре ти но­си самочувствие. Преди всеки мач на „Уимбълдън" сам си гладех еки­па.

-
Заедно с „Найки" разработихте новата ли­ния Court. Споделете малко подробности...
- Линията е вдъхновена от тенисисти, които са но­сили „Найки", като Агаси и Джон Макенроу и идеята дух. Струва ми се, че той е малко позабравен напос­ледък и затова е време пак да излезе на преден план. Особено при младите те­нисисти в тура. Court отразява моята същност, за което съмблагодарен на „Найки", защото разгова­рях с екипа от самото начало на работния процес. Полу­чавам стра­хотна подкрепа - най-добри­те екипи, най-добрите облекла.

- Имате ли любими дрехи извън корта?
- Оби­чам  бо­хемска­та ви­зия. По-провиснали блу­зи с панта­лони по тя­лото - на­пример мо­делите на Рик Оуен. Много ми пасва този немного ала „Лос Анджелис".

-
Имате ли предпочи­тана марка часовници и обувки?
- Винаги нося гривна, гердан и часовник. Не ми пука, ако не си пасват. Трудно е да посоча една любима марка.

-
Боксерки или слипо­ве?
- Слипове! Винаги.

-
Разменяте ли си модни съвети с Мария?
- Определено обменя­ме мнения. Единият ле­жи и чете списание, а другият е на iPad-a и пи­та: „Хей, какво мислиш за това?" Ценя съветите й, защото обожавам начи­на, по който се облича.

-
Почитател ли сте на стила на някой тени­сист?
- Бих казал Андре Ага­си. Кой може да надмине дънковите къси панталонки на Андре? За мен, той внесе свой собствен стил. Опознах го доста добре и смятам, че е нео­бикновен. Наистина за­бавен тип. Извън тениса обичам стила на Джони Деп.

-
Има ли нещо, което никога не бихте носи­ли?
- Сандали и чорапи.

-
Но това е модно в момента!
- За бога, не! Не бих го пробвал!

-
Окей, достатъчно за мода. Кажете ни нещо неочаквано, което ни­кой не знае.
- Обичам In-N-Out Burger. Едно от любими­те ми места за хапване набързо.

-
Как прекарвате вре­мето си в Ню Йорк, ко­гато не сте с ракета в ръка във „Флашинг Медоус"?
- Достатъчно ми е про­сто да се разхождам...

-
Имате ли любим ре­сторант?
- Мария винаги избира ресторантите, много е добра в това. А и просто да се разхождаш и да се потопиш в града е маги­ческо. При напрегнатия ми график наистина оце­нявам тези мигове. Това е добър начин да избя­гаш от тълпата, като се смесиш с тълпата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки