Георги Марков: Спас Делев избяга

"Търсим нападател", коментира още изпълнителният директор на столичните "железничари"

Георги Марков: Спас Делев избяга
Изпълнителният директор на Локо София разясни защо Спас Делев не е подписал с клуба. Както е извест­но, нападателят предпочете да се завърне в Локо Пловдив.

„Питайте Спас Делев защо не подписа с нас. Бяхме се разбрали. Тренира два дни, трябваше да парафираме, но не дойде. Никой не можем да накараме насила да играе при нас. Надявам се, че не е отишъл в Локо Пловдив за пове­че пари (смее се), факт е, че из­бяга. Тренира с нас сутринта (б.а. - четвъртък) и на обяд трябваше да дойде в офиса да подпишем. Нямаше как да стане в в часа сутринта, имаха трени­ровка. След заниманието говори с Кристиян Добрев в колко часа да се чакаме и да мине през офи­са, но не го направи. Не си вдига­ше и телефона. Търсихме го и двамата с Добрев. Какво можем да направим? Звъняхме му два-три пъти. Той си решава", спо­дели шефът на столичните же­лезничари пред "Тема спорт".

„Търсим нападател. Очакваме играчи по време на паузата в шампионата. Надяваме се да привлечем играч, който ще ни върши работа. А не такъв, кой­то тепърва ще влиза в час", коментира селекцията Марков.

За предстоящия днес двубой с Ма­рек той каза:

„Тежък мач ни чака в Дупница. Знаете как се играе там. Марек разчитат повече на домакин­ствата си, но сме по-добрият отбор и ще спечелим. Антон Велков е бил при нас, локомотивец е и познава играчите ни, но сега е треньор на Марек. Няма място за сантименти", завърши Марков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки