ПСЖ влезе в ритъм, Ибра с хеттрик при разгром над Сент Етиен (ВИДЕО)

Вратарят на "зелените" си отбеляза нелеп автогол

ПСЖ влезе в ритъм, Ибра с хеттрик при разгром над Сент Етиен (ВИДЕО)
Шампионът на Франция Пари Сен Жермен започна да напомня за себе си. Парижани разгромиха с 5:0 гостуващия Сент Етиен, а звездата на тима Златан Ибрахимович се отчете с хеттрик. Кавани също добави едно попадение за тима на Лоран Блан, а вратарят на "зелените" Стефан Руфие си отбеляза куриозен автогол.

Точно Руфие даде аванс на домакините. Един от бранителите на Сент Етиен върна топката към вратаря си, той не успя да я спре и след като я докосна преди да влезе в мрежата му голът бе зачетен на негова сметка.

След това дойде времето на Ибра. Кавани центрира в наказателното поле, шведът изпревари вратаря на "зелените" и отблизо реализира за 2:0.

Малко след почивката Ибрахимович направи резултата класически. Нападателят на ПСЖ се възползва от нова грешка в отбраната на гостите. Нова недобре върната топка към Руфие, Ибрахимович успя да я открадне, преодоля стража на гостите, след което завърши на празна врата.

Единсон Кавани също сложи името си сред голмайсторите след 63 минути игра. Уругвайският нападател изстреля страхотна бомба от около 20 метра и след рикошет в лявата греда, топката за четвърти път влетя във вратата на Руфие.

До края на двубоя бе останало достатъчно време Ибра да завърши хеттрика си. Верати центрира в наказателното поле, Ибрахимович отново успя да изпревари защитниците в зелено и с глава оформи крайното 5:0.

Тази победа праща ПСЖ на втората позиция с актив от осем точки, на две зад лидера Бордо. Сент Етиен падна до осмата позиция, като е с точка по-малко от столичани, но с доста по-лоша голова разлика.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки