ЦСКА направи козметичен ремонт на сектор "В" за концерта на Андреа Бочели

Най-вероятният съперник за контролата на 6 септември изглежда Киево

ЦСКА направи козметичен ремонт на сектор "В" за концерта на Андреа Бочели
Ръководството на ЦСКА стегна сектор В преди концерта на Андреа Бочели снощи. Част от старите се­далки в трибуната бяха подменени, а останалите - пребоядисани. Така макар ремонтът да е козметичен, секторът изглежда далеч по-привле­кателно.

Паралелно продължава и дейността по сектор Г. Там вече са поставени седалки в най-крайните блокове - откъм трибуни А и В. Цел­та е ремонтът да бъде завършен до 6 септември. ЦСКА пък ще получи 30 000 лева за наем на "Армията" от концерта на Бочели.

Съперникът за контролата на Деня на Съединението пък ще бъде обявен днес в 14:00 часа от изпълни­телния директор Александър Тодо­ров. Възможност­та Парма да гостува на "Армията" почти сигурно пропада. Така друг
отбор от Ботуша - Киево, е най-ве­роятният нов съперник на ЦСКА.

В мача на 6 септември в игра ще се завърнат Иван Стоянов и Венцис­лав Василев, които доскоро лекуваха контузии. На терена ще се появят също Марин Оршулич и Денис Причиненко.

След мача с Локо Пд пък само един футболист на червените се оплаква от болки. Това е капи­танът Валентин Илиев, който е обърнал глезен. Травмата на брани­теля обаче не изглежда сериозна. Еденилсон Бергонси пък бе сменен още в 32-ата минута. Това не е би­ло породено от контузия, а от сла­бата игра на бразилеца. На негово място се включи сънародникът му Жуан Фелипе, който оформи край­ния резултат 3:0 в последната ми­нута. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки