Александър Томов разкри позицията на ръководството на ЦСКА за „червените” ултраси в сектора на Стяуа

Едно е дружбата между нашите фенове и тези на Стяуа, съвсем друго е, че когато български отбор печели, това е успех за страната

Александър Томов разкри позицията на ръководството на ЦСКА за „червените” ултраси в сектора на Стяуа
Александър Томов сподели позицията на ръководството на ЦСКА относно полемизираната подкрепа на „червените” ултраси за отбора на Стяуа в мача на румънския тим срещу родния шампион Лудогорец в София.
 

„Позицията ни е кратка и ясна – ние не можем от една страна да оспорваме дългогодишните приятелски връзки между наши фенове и такива на съседни страни. Винаги когато български отбор печели, това е успех за страната. Спирам дотук. И в частност това е успех за българския футбол, защото променя всички коефициенти. Не крия, че съм изпратил писмо до Лудогорец, в което ги поздравява за класирането. Нека не бъркаме двете неща. Има 20-годишна дружба между феновете на двата отбора. Това е една традиция от години. И съвсем друго е когато имаш едно принципно отношение. Пак казвам – когато има български отбор с успехи, това носи точки на страната и дава по-големи шансове”, каза Томов на пресконференция днес.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки