УЕФА вкарва Лудогорец в Биг Брадър

Камери ще следят плътно "орлите" 48 часа преди мача с Ливърпул

УЕФА вкарва Лудогорец в Биг Брадър
УЕФА е на път да вкара Лудогорец в същински „БИГ Бра­дър", пише „Мери­диан Мач". От евроцентралата искат да изпратят екипи, кои­то да следят непре­къснато разградчани цели 48 часа. От Нион планират техните хора да пристигнат в България преди отлитането за Англия.

Във въпросния филм ще се проследи це­лият път на Лудого­рец от Разград до Ливърпул, където на митичния „Ан-фийлд" е първият мач на тима на Ге­орги Дерменджиев от групите на Шам­пионската лига. В лентата ще се следи всичко - тръгването с автобус от Разг­рад за Варна, поле­тът за Англия и тре­нировката край река Мърси.

Традицията на УЕФА е за всеки пълен дебютант да се прави подобен филм. Същата чест като Лудогорец ще имат и в шведския Малмьо. Ако от разградският клуб имат нещо против снимките, то те няма да станат факт.

Още миналата сед­мица от Нион прати­ха свой екип в Бъл­гария. Той бе на мача със Стяуа. След това хората на Мишел Платини отидоха в Разград и снимаха реакциите на всички в Лудогорец по вре­ме на жребия за гру­пите на Шампионс­ката лига. В събота пък бяха взети ин­тервюта от капитана Светослав Дяков и голмайстора срещу „стелистите" Вандерсон.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки