Саутхемптън с двоен удар в края на прозореца

Тоби Алдервайрелд и Садио Мане пристигнаха на "Сейнт Мери"

Саутхемптън с двоен удар в края на прозореца

Отборът на Саутхамптън привлече белгийския национален защитник Тоби Алдервайрелд и сенегалското крило Садио Мане в последните часове на летния трансферен прозорец. Алдервайрелд ще играе на "Сейнт Мерис" като преотстъпен до края на сезона, докато Мане подписа договор за срок от 4 години след трансфер от Залцбург. "Светците" не разкриха финансови параметри по сделките.

"Познавам Тоби много добре, защото той игра няколко години в Аякс и Холандия. След това обаче той премина в Атлетико, където не получаваше много шансове за изява. Когато пък стана ясно, че ще трябва да правим генерални промени в състава, Садио попадна в листата на потенциалните нови футболисти. Той ме впечатли най-вече физически, а освен това може да играе на различни позиции в атака - по двете крила и като деветка", каза мениджърът на "светците" Роналд Куман при представянето на новите играчи.

Това лято Саутхамптън се раздели с Рики Ламбърт (Ливърпул), Люк Шоу (Ливърпул), Адам Лалана (Ливърпул), Деян Ловрен (Ливърпул), Калъм Чембърс (Арсенал) и Били Шарп (Лийдс).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки