Дунав мисли само за победа в Каварна

"Всеки следващ мач е важен, но мачът с Калиакра се очертава като дерби в групата", смята треньорът на тима

Дунав мисли само за победа в Каварна

Футболистите на Дунав Русе започнаха ударно сезона в Североизточната "В" група и след 4 мача имат пълен актив от 12 точки и голова разлика 21:1. Истинският тест за амбициите на ръководството за бързо завръщане сред професионалистите обаче тепърва предстои.

На 14 септември, неделя, от 17 ч. "драконите" гостуват на отбора на Калиакра Каварна, чиято цел също е атакуване на промоция в "Б" група. Двубоят ще бъде излъчван пряко и от "Канал 3", който държи телевизионните права за третия футболен ешелон у нас.

Старши треньорът на русенския състав Веселин Великов е убеден в победата на своя тим край морето. "Всеки следващ мач е важен, но мачът с Калиакра се очертава като дерби в групата. Смятам обаче, че ако момчетата играят по този начин, по който го правят досега, няма да имаме проблеми", заяви Великов.

Голмайсторът Мирослав Будинов се отличи с хеттрик при победата в мача с Бенковски Бяла със 7:1. "С всеки изминал мач, всяка победа, ни носи самочувствие. Имаме един добър колектив, разбираме се прекрасно и излизаме всеки мач за победа", категоричен бе той. Будинов заяви, че мечтите му с екипа на "Дунав" стигат до "А" група. "Стъпка по стъпка. Първо "Б" група и след това ще направим всичко възможно, за да влезем в елита", каза още той.

Председателят на фенклуб "Дунав завинаги" Александър Стефанов призова повече привърженици да подкрепят "драконите" край нос Калиакра.

"За съжаление сезонът е скучен.В Русе може би не се усеща достатъчна подкрепа. Това е и форма на протест срещу аномалиите, довели Дунав до това положение. Дунав трябва да е в "А" група и не да се бори за отпадане. Освен това във "В" група няма и толкова мачове, които да нахъсат истинския фен. Именно в Каварна обаче мачът е точно такъв и затова ние ще сме там със сигурност", заяви той.  

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки