Сензациите в пресата: БФС разследва мач на Берое?

"Тодор Батков се прибра от чужбина, трябва да плаща" и още

Сензациите в пресата: БФС разследва мач на Берое?

Сензациите в българските спортни издания от днес, 8 септември 2014 година:

 

"Меридиан мач": БФС разследва мач на Берое?

 

Контролата между Берое и Созопол предизвика доста съмнения. Старозагорци победиха вто-родивизионния съперник с 4:2 в Царево. Подозренията бяха предизвикани най-вече от четирите дузпи, отсъдени по време на мача. Три от наказателните удари бяха в полза на старозагорци. Всички дузпи бяха реализирани. Комисията за етика и феърплей към БФС, оглавявана от генерал Васил Василев, може да се самосези-ра и да разследва мача.

Иначе в контролата за Берое не играха продължаващите да се възстановяват от контузии Атанас Зехиров, Иван Караджов и Георги Динков. На вратата на Берое застана младокът Веселин Добрев, който е едва 16-годишен и пази в юношеския състав на старозагорци. 

 

"Меридиан мач": Лудогорец и Литекс залагат бомба с лентата

 

Освен чисто спортно-технически липсата на Ивелин Попов за първия мач от новия квалификационен цикъл има и друго фундаментално значение. На фона на това, че другите двама капитани също отпаднаха от сметките за двубоя с Азербайджан, селекционерът Любослав Пенев е изправен пред трудната задача да излъчи нов официален лидер. Мнозина може да подценяват този момент, особено при положение че става въпрос за временно решение за конкретен мач. Опитът и историята на националния ни отбор обаче показват, че покрай лентата винаги е имало напрежение. Дори наглед незначителни поводи са усложнявали отношенията между далеч по-големи фигури за години напред.

Освен това при настоящата конюнктура в състава две лобита се очертават като най-силни и потенциалният сблъсък между тях може да има пагубни последствия.Разбира се, говорим за ролята на Литекс и на Лудогорец, а техните шефове са способни да се съревновават дори за това чий представител ще носи лентата в представителния отбор на България. 

 

"Тема спорт": Тодор Батков се прибра от чужбина, трябва да плаща

Собственикът на Левски Тодор Батков се прибра от чужбина. Тази седмица се очаква той да плати заплати на футболисти и служители. Играчите имат да получават по 2 заплати. Те се надяват, че ще им бъдат изплатени преди домакинството на Славия. Най-старото столично дерби е в неделя, 14 септември от 18:45 часа на 'Герена". То ще се играе на празни трибуни, пише вестник "Тема спорт".

Спортният директор Георги Иванов преди няколко дни си пожела средствата да бъдат изчистени. "Всеки работник, тук не става въпрос само за футболистите, е нормално да му пада мотивацията, когато не си получава редовно възнаграждението, Не са най-важни парите във всеки един случай. При всеки човек нещата са индивидуални. Надявам се в Левски нещата да са изрядни", каза в средата на миналата седмица Иванов.
 

НА ЖИВО: Пирин - Етър (СЪСТАВИ)

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки