Левски чака Амари до края на седмицата

Левски ще чака Амари до края на седмицата, пише „Тема Спорт". Ръководството на сините е дало отсрочка на крилото, за да уреди взаимоотношенията си с румънския ЧФР Клуж.

Левски чака Амари до края на седмицата
Левски ще чака Амари до края на седмицата, пише „Тема Спорт". Ръководството на сините е дало отсрочка на крилото, за да уреди взаимоотношенията си с румънския ЧФР Клуж. Както е известно, бившият футболист на Черноморец дойде преди седмица, за да изкара пробен период на „Герена". Той бе тестван в контрола-та с Ботев Враца, като остави много добри впечатления и асистира за едно от попаденията. Това бе достатъчно, за да убеди Георги Иванов да му предложи договор. Наджиб трябваше да сложи подпис 6 понеделник под 2-годишен договор с Левски и дори да бъде картотекиран за мача със Славия. Проблемите с ЧФР Клуж обаче засега бавят финализирането на трансфера.
 
От Терена" не са склонни да чакат много Амари и затова са му дали ултиматум да оправи документите си най-късно до понеделник.
Агентите на футболиста са сигурни, че скоро ще успеят да постигнат разбирателство и той ще може да подпише с Левски. Според мениджърите Амари има да получава сериозна сума и напълно правомерно е прекратил контракта си с ЧФР Клуж.
 

При предишния си престой в България 22-годишният футболист вкара 6 гола за Черноморец в 22 срещи.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки