Домовчийски: Цялата отговорност в атака пада върху мен, но се старая +ВИДЕО

Втора победа поред, надявам се сега да спечелим и в Хасково, да навлезем във форма и да подобрим класирането си, надява се Домо

Домовчийски: Цялата отговорност в атака пада върху мен, но се старая +ВИДЕО
След като остана единственият чист нападател в отбора на Левски, Валери Домовчийски призна, че цялата отговорност в атаката пада върху него. Домовчийски започна като титуляр, но беше заменен в края при успеха с 2:0 над Славия.

„Да, пада цялата отговорност върху мен, старая се да помагам и всеки мач да се развивам и да вървим напред. Трудно стигнахме до победа, контролирахме мача през цялото време, надиграхме ги и заслужено победихме”, коментира Домовчийски пред репортер на Novsport.com.

Той изрази надежда серията от две победи да бъде удължена в следващия кръг при гостуването на Хасково и да даде допълнителен тласък на Левси.

„Втора победа поред, надявам се сега да спечелим и в Хасково, да навлезем във форма и да подобрим класирането си. Не сме се успали в мача днес, просто така се е получило. Трябваше да бъдем по-агресивни отпред, за наша радост успяхме да отбележим два гола второто полувреме”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки