Петричев: Знаем къде отиваме, но тръгваме без страх+ВИДЕО

Лудогорец пое пътя към "Анфийлд" за първия си мач в групите на Шампионската лига

Петричев: Знаем къде отиваме, но тръгваме без страх+ВИДЕО
Изпълнителният директор на Лудогхорец Ангел Петричев сподели, че "орлите" много добре знаят къде отиват и срещу кого ще изиграят първия си мач от Шампионската лига, предаде репортер на Novsport.com от Терминал 1 на летище "София".

Тимът на Георги Дерменджиев се изправя срещу петкратния носител на "купата с ушите" Ливърпул. Двубоят на "Анфийлд" е във вторник от 21:45 часа българско време.

"Тръгваме без притеснение и страх. Чувстваме само уважение към Ливърпул не само заради историята им, но и заради агресивната трансферна политика това лято. Знаем на кой стадион отиваме. Ние вече постигнахме целта си - влизане в групите на Шампионската лига, сега новата цел е да се представим достойно и да спечелим максимума от възможното", коментира Петричев на летище "София".

Ливърпул загуби последния си двубой във Висшата лига, губейки с 0:1 от Астън Вила на "Анфийлд".

"Това не значи нищо. Веднага след загубата се чуха изказвания, че ще бъдат максимални мобилизирани срещу нас. Чета изказвания, че ще играят безкомпромисно".

"Играли сме и пред други пълни стадиони. Футболистите не се притесняват от обстановката. Все пак играхме два пъти на "ЮНА" и на два пъти постигнахме позитивен резултат".

Лудогорец все още чака финалното решение на УЕФА по казуса със сектор "А" на националния стадион "Васил Левски". Европейската футболна централа затвори

"Депозирали сме обжалването, чакаме решението - дано е позитивно. Умерен оптимист съм. Имаме голямо доверие на юристите си, които са оформили защитата ни. Имаме и сериозна подкрепа от служителите на националния стадион за ремонтните дейности, които трябва да бъдат извършени, за което сме им благодарни".

Младежите на "зелените" също ще вкусят от сладостта на Шампионската лига. Надеждите на Лудогорец ще участват в младежкия формат на турнира, в който групите са наредени по същия начин. Младите "орли" заминаха с мъжкия отбор за Ливърпул, където също ще изиграят първия си мач. Домакинските си мачове ще играят на стадион "Георги Аспарухов".

"Постигнали сме пълно съгласие с Левски. Благодаря им за позитивното отношение към нас. Те много добре знаят какво предизвикателство е за български отбор да играе на такъв форум. Договорили сме финансовите условия. Стадионът се нуждае от някои козметични корекции, които са съвсем протоколни. Мисля, че колелото се завъртя", допълни Петричев.

До момента Лудогорец е продал 1600 билета от предоставените им пропуски за "Анфийлд". Очаква се в деня на мача да бъдат продадени още билети. 40 фенове се възползваха от специалната оферта да пътуват заедно с отбора до Ливърпул в чартъра на тима и да отседнат в хотела, в който ще бъдат настанени "орлите".
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки