Дяков на път за Ливърпул: И те са хора+ВИДЕО

Капитанът на Лудогорец е видял грешки в тима на Брендън Роджърс, които "орлите" могат да използват

Дяков на път за Ливърпул: И те са хора+ВИДЕО
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков също потвърди думите на Ангел Петричев и Георги Дерменджиев, че "орлите" тръгват за "Анфийлд" без страх от името на Ливърпул, предаде репортер на Novsport.com от Терминал 1 на летище "София".

Според Дяков тимът на Брендън Роджърс има някои слабости, които Лудогорец може да използва, ако сведе грешките си до минимум.

"Гледахме Ливърпул, но той е отбор, познат по целия свят. Сигурно и вие /журналистите/ можете да направите разбор на играта му. Много силен отбор е, но има своите слабости. Трябва да се концентрираме върху тях, да ги използваме и да сведем грешките си до минимум".

За загубата на Ливърпул от Астън Вила с 0:1 през уикенда: "Леко подценяване. В Англия няма посредствени отбори. Във вторник те /Ливърпул/ ще искат да зарадват публиката си след дългото отсъствие от Шампионската лига".

"Тези мачове само могат да ни помогнат. Ще бъде неповторимо изживяване, дано е положително. Респект има към всички отбори. Но и те са хора. Играем 11 на 11, няма страх", добави Дяков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки