Теро Мантула: Целта на Лудогорец е да завърши на третото място в групата

„Очаквам същата гореща подкрепа в София, както беше миналия сезон”, каза бранителят

Теро Мантула: Целта на Лудогорец е да завърши на третото място в групата

Футболистът на Лудогорец Теро Мантула каза, че целта на „орлите” в група В в Шампионската лига е да завършат на третото място. Финландският бранител добави още, че очаква същата гореща подкрепа на националния стадион „Васил Левски”, както беше през миналия сезон срещу Лацио и Валенсия в турнира Лига Европа.

 

„Щастлив съм в България. Като цяло всичко е ок при мен. Когато реших да подпиша с Лудогорец, поех немалък риск, защото за мен беше напълно неизвестно къде отивам. Нищо не знаех за българския футбол, но всичко се разви за мен много добре. Единствените ми грижи са, че бих искал да играя повече през този сезон”, каза той пред „Това е Анфийлд”.

 

„Що се отнася за Шампионската лига – просто е невероятно, че се класирахме. Поставили сме си като цел третото място в групата, за да можем да продължим в Лига Европа. Искрено се надявам, че ще успеем, а защо да не постигнем нещо повече. Очаквам същата гореща подкрепа за мачовете в София, както беше миналия сезон”, добави Мантула.

 

„Искаме да станем отново шампиони в България. Не започнахме по начина, по който бихме искали, но се вдигнахме и сме само на няколко точки от върха”, каза още играчът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки