Сензациите в пресата: Батков плати по една заплата, Левски пробва млад малиец

Ботев (Пд) се цели във френски защитник, Наско Курдов пред завръщане и още...

Сензациите в пресата: Батков плати по една заплата, Левски пробва млад малиец

Сензациите в пресата днес, втроник, 16.09.2014 година:

„Тема спорт”: Батков плати по една заплата
Собственикът на Левски Тодор Батков потуши бунта за пари в съблекалнята. Адвокатът спази обещанието си и плати вчера по една заплата на футболистите. На практика проблемите с парите не се отразиха върху мотивацията на отбора в домакинството срещу Славия в неделя. Треньорът Георги Иванов е ус пял да удържи назряващото недоволство на футболистите и всичко се в разминало само с разговори на висок тон. В крайна сметка поне за момента разплащанията на “Герена” са в поносим ритъм, към който играчите вече привикват, след като дълги години в Левски нямаше никакви проблеми сьс заплати и премии. Сега ситуацията е далеч no-тeжкa, но до момента Батков успява да закърпи положението. Играчите чакат тази седмица и премия за победата си над Славия.

„Тема спорт”: Левски пробва и млад малиец

Още един футболист, освен Ахил Анани, ще опита късмета си в Левски. Става въпрос за малиеца Сисоко. Той сьщо пристигна вчера на стадион "Георги Аспарухов" и проведе тренировка с юношите. Талантът се подготвяше под зоркото наблюдение на главния методист в школата на сините Давид Серано. Именно испанецът ще прецени дали Сисоко притежава нужните качества, за да остане в академията. Пробите му ще продължат поне седмица. Куриозно е, че младият футболист Сисоко се появи на "Герена" с фланелка на английския национален отбор, която бе с номер 8 на гърба и името на франк Лампард. Вчера пък от ръководството на ДЮШ направиха инспекция на изграждането на новия изкуствен терен. Работниците обаче така и не успяха да свършат сериозна работа, тъй като метеорологичните условия не позволяваха да бъде положена останалата част от тревата.

„Меридиан мач”: Ботев (Пд) се цели във френски защитник

Френският ляв защитник Кени Лего Жиле ще пристигне в близките дни в Ботев (Пд). 28-годишният футболист ще премине тестове при „жълто-черните“. Играчът е роден в Бордо на 3 януари 1986 година. В кариерата си има 152 официални мача, като е играл в Каен, Барнет, а за последно се е подвизавал в АЕК Ларнака. След като сънародникът му Инес Ромен подписа официално с Ботев, Кени Жиле ще трябва да убеди спортно техническия щаб на „канарчетата", че и той заслужава договор. В същото време в Пловдив тръгна слух, че нападателят Атанас Курдов скоро може да разтрогне с казахстанския Астана и отново да се озове на „Колежа“. От вчера съставът на Вили Вуцов започна подготовка за гостуването на Марек в събота, като специалисты проведе двуразови тренировки на базата в Коматево.

„Тема спорт”: Атанас Курдов пред завръщане в Ботев (Пд)
Атанас Курдов е пред завръщане в Ботев Пловдив. Нападателят веднъж вече носи жълто-черния екип в периода 2010-2012, когато тимът бе във В и Б група. Юношата на Левски се очаква да разтрогне в близките дни с казахстанския Астана. Отделно Курдов все по-рядко попада в плановете на Станимир Стоилов, а за последния мач с Ордабаси (5:0) дори остана извън групата. След Ботев за кратко нападателят игра и в Локомотив Пловдив, после носи екипа и на Славия, откъдето бе продаден в Астана. Апетити към Курдов има и Левски, но самият играч засега не искал да се връща на „Герена", а в Ботев.

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки