Феновете на Берое: Отборът е в челото на класирането и се нуждае от нашата подкрепа

Организира се и екскурзия до Пловдив за мача с Локомотив

Феновете на Берое: Отборът е в челото на класирането и се нуждае от нашата подкрепа

СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ изненада всички фенове на „зелените“ с издаването на собствен вестник. Изданието се продаваше преди шампионатния двубой с „Марек“, а от тази седмица всеки желаещ може да го закупи от обекти в града, които имат специален стикер.

Вестникът носи заглавието „Светът е Берое“ и е на цена 2 лв. В първия брой може да прочетете интервюта с легендата Петко Петков, старши треньора Петър Хубчев, директора на ДЮШ Митко Джоров, както и обзор на всички мачове от миналия месец. Освен всичко това има и луксозен плакат с отборна снимка на „Берое“. В раздел „Фен зона“ са публикувани снимки от горещата подкрепа на старозагорските фенове, а на страница „Любопитно“ може да прочетете интервюта с половинките на капитанът на зелените сърца Ваня Джаферович и настоящия Иво Иванов.




„У феновете на отбора назря мисълта за създаване на едно напълно независимо издание, в което всеки бероец да открива всичко актуално за любимия тим, но и да се връща към славното минало на „Берое“ с незабравимите европейски победи и паметни срещи. Вестникът „Светът е Берое“ е вашият прозорец към любимия на всички ни отбор, а екипът му се ангажира да се посвети на истината и критичния поглед, следвайки зелената кауза и винаги държейки на пълната свобода на словото и печата. Няма мое, няма твое – Светът е Берое“, се казва в специалното обръщение от авторите.

От фен клуба призовават всички беройци за пълна подкрепа на отбора в предстоящото гостуване в Пловдив на „Локомотив“. „В мачовете до момента от този сезон, нашите любимци ни зарадваха с прекрасна игра и страхотни резултати. Отборът се намира в челото на класирането и се нуждае от нашата подкрепа в тези изключително важни двубои. Футболистите имат нужда от нас, затова призоваваме – ВСИЧКИ в Пловдив!“, декларираха позицията на сдружениието от УС.

В тази връзка е обявено и фен пътуване за двубоя.

СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за срещата от IX кръг на “А” футболна група между отборите на Локомотив Пд и Берое, която ще се проведе на 20.09.2014 г. от 18:30 часа, на стадион „Локомотив” в гр. Пловдив.

Цената на пътуването, без включен билет за мача, е 2 лева за членове на “НФК Берое”, които имат членска карта за сезон 2014/2015 и 5 лева за всички останали фенове.

Автобусите тръгват в 16:00 ч., в деня на мача, от кръговото на стадион “Берое”.

Записването ще се извършва от вторник (16.09.2014) до петък (19.08.2014) на следните места:
– заведение „При адмирала” – ул. Захари Княжески 75 (улицата зад съда), на бара от 11.00 часа до края на работното време.
– магазин за хранителни стоки „Алекс 2”, намиращ се на ул. Отец Паисий 173 (през работно време).

Тези които искат да ползват отстъпката от цената за екскурзията, могат да се записват само срещу предоставяне на актуална членска карта на Сдружението. Напомняме, че все още можете да станете членове на НФК Берое, като се сдобиете с карта, която се разпространява на местата посочени по-горе.

Наред с всичко това СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора” благодари на кмета на града Живко Тодоров и съветниците от Общински съвет-Стара Загора за предоставеното им помещение за нуждите на фен клуба. Новото място са сбирки е с адрес ул. „Захари Княжески“ 81, а официалното откриване ще се състои на 17 септември от 19:16 ч. Там ще бъдат продавани и артикули с насоченост към активно подкрепящите отбора фенове. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки