Багаж тормози нов от Левски

Докато вървяха пробите, а след това и режима за дербито, Амари нямал време да си събере нещата от Клуж, където игра преди това.

Багаж тормози нов от Левски

Новото попълнение на Левски Наджиб Амари си издейства кратка ваканция. Французинът обаче няма време да и се нарадва. Той стяга тежко пренасяне на багаж от Румъния до София. Крилото дойде преди седмица на "Герена" и подписа набързо със "сините". Амари дори излезе като титуляр за тях при победата над Славия с 2:0. Докато вървяха пробите, а след това и режима за дербито, той нямал време да си събере нещата от Клуж, където игра преди това, пише вестник "Стандарт". 

 

Ахил Анани продължава да тренира със столичани, но почти сигурно ще се раздели с тях днес или утре. Очаква се вместо него да дойдат други играчи в началото на седмицата. Както е известно, на "Герена" търсят още един чист нападател, след като останаха само с Валери Домовчийски. Адашът му Валери Божинов предпочете да продължи кариерата си в Италия. Засега обаче нито един от кандидатите не хвана окото на Георги Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки