Георги Миланов за отменения гол: Разбит съм!

"Още на терена си казах "Дано наистина да не е било гол", че иначе ще умра от яд, но веднага ми казаха, че съдията е сбъркал"

Георги Миланов за отменения гол: Разбит съм!
"Още на терена си казах "Дано наистина да не е било гол", че иначе ще умра от яд", довери Георги Миланов за "Труд" по повод неговото незачетено попадение в мача Рома - ЦСКА (Москва) (5:1).

"Уви, още в съблекалнята ме посрещнаха с новината, че топката е минала голлинията. И сега как да съм? Разбит съм. Къде гледаше този допълнителен съдия? Заради него вместо да запиша гол на кръга, сега ближа рани. Но има го в играта, какво да се прави. А и мачът не беше повод за нищо радостно за нашия отбор. Не ни вървеше в нищо, загубихме тежко и искам да забравя всичко. Дори този страхотен, но незачетен гол, искам още утре да забравя! Чакаме Байерн в следващия кръг. Дано най-после с този мач да дойде и късметът".

В 85-ата минута на "Стадио Олимпико" в Рим българският национал изстреля торпедо от 18 метра. Топката се удари във вътрешната част на горната греда и падна зад голлинията. Но испанският рефер Давид Фернандес не зачете попадението, което щеше да е безспорният гол №1 по красота на старта на Шампионска лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки