Сензациите в пресата днес: Играчите на ЦСКА с ултиматум към Томов

И още: Търсят синдик за ЦСКА, Разградчани следят халф, минал през Серия "А"

Сензациите в пресата днес: Играчите на ЦСКА с ултиматум към Томов

Сензациите в пресата на 19 септември 2014г.:

"Меридиан мач": Играчите с ултиматум към Томов

Играчите на ЦСКА са поставили условие на своя шеф Алексан­дър Томов за заплати­те за юли. Те искат най-късно до седмица парите да им бъдат изплатени, иначе пос­ледствията ще са много сериозни.

Както е известно, сумите трябваше да са по картите на игра­чите на 25 август, но това не се е случило и до днес. На трениров­ката преди мача с Черно море, Лупи раздаде по 1000 лева на футболистите, които обаче само вре­менно потушиха страстите. Преди три дни някои от новите попълнения дирек­тно заплашиха с разтрогване на дого­ворите си, ако не си получат заплатите. След като напрежението се повиши, То­мов обеща веднага да плати, но и вчера кар­тите останаха празни.

През юни положе­нието при „червените" пак бе излязло извън контрол. Това се слу­чи по време на летния лагер в Боровец. Със скандал хотела напус­наха Емил Гъргоров и Джаксън Менди, кои­то веднага разтрогна­ха договорите си и на­пуснаха. Бадема след това се завърна, но не се разбра с Алексан­дър Томов и по-късно подписа с китайския втородивизионен Шъдзяджуан.

Въпреки всички проблеми обаче Стойчо Младенов и неговият екип про­дължават работа, ка­то за момента ЦСКА е лидер в класиране­то.

"24 часа": Търсят синдик за ЦСКА


ЦСКА може да се окаже управляван от синдик, съоб­щи отлично информиран из­точник.

Вчера се състоя делото за несъстоятелност на „черве­ните", което бе обединено по исковете на „Люкрим гард" и „Юникс". Нещата твърдо оти­вали към откриването на процедура по несъстоятелност.

„Люкрим гард" си търси пари от първия престой на Александър Томов в Бори-совата градина. Пернишка­та „Юникс" пък бе наета от „Титан" за ремонт на базата в Панчарево. Според нея всички дейности по догово­ра били изпълнени, а след това парите не дошли. От­делно се оказа, че всичко, което е направено, е било незаконно и общината при­нуди ЦСКА да развали по­стройката.

ЦСКА се отърва от едно­то дело за несъстоятелност, след като започна да плаща пари на бившия си треньор Павел Дочев.

При положение че реше­нието на съда е за започване на процедура по несъстоя­телност, но цялото ръковод­ство на ЦСКА ще бъде от­странено и на негово място влиза синдикът. Той започ­ва да оценява активите и след продажбата им да по­крие дълговете към креди­торите на клуба.

"Тема спорт": Разградчани следят халф, минал през Серия "А"


Футболист, минал през Серия А, може да се озове в Лудогорец. Въпросният иг­рач, чието име за момен­та се пази в тайна, се под­визава в средата на тере­на и има повече дефанзивни функции. В момента халфът е свободен агент, след като договорът му с последния му клуб е из­текъл. Единственото, кое­то се знае за него, е, че дос­коро е бил контузен.

От няколко дни предста­вители на Лудогорец во­дят преговори с агентите на футболиста. От щаба на зелените се надяват да финализират трансфера най-късно до края на месе­ца. Засега шансовете той да приключи успешно са 50 на 50. Сериозен интерес към полузащитника проя­вява и гръцкият гранд Панатинайкос.

Очаква се през следва­щия месец разградчани да тръгнат на лов за играчи. Шампионите вече са наяс­но къде се нуждаят от под­силване и искат отрано да започнат със зимната се­лекция, за да може тя да бъде завършена навреме.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки