Нов чилиец вариант за "синята" атака

Себастиан Пинто е спряган за Левски, докато на "Герена" все още чакат нападателя от Уйпещ

Нов чилиец вариант за "синята" атака

Нов чилийски нападател може да се озобе в Левски, твърдят колумбийските ме­дии. Става въпрос за Себастиан Пинто. Играчът е отказал да продължи договора си с местния Милионариос и в момента е свободен агент.

Сините се нуждаят спешно от попълнение за върха на атаката. Причината е, че на този пост разполагат само с Валери Домовчийски. Георги Иванов вече тества един чилиец - Маурисио Гомес. Той обаче не успя да впечатли, а у нас не убеди още Литекс и Черно море, че заслужава договор.

Себастиан Пинто е роден на 5 февруари 1986 година, Ви­сок е 185 сантиметра, тежи 85 килограма, силният му крак е десният. От 2012 до 2014 го­дина е играл в турския Бурсас-пор. В 48 двубоя е реализирал 19 попадения. През пролетта е преминал като свободен агент в Милионариос, но в мо­мента не може да се разбере с ръководството за нов дого­вор.

"Съдбата на чилийския на­падател Себастиан Пинто може да бъде свързана с Левс­ки София от България, след ка­то той не подписа договор с Милионариос", написаха в antena2.com.co.

След напускането на Вале­ри Божинов доста нападате­ли се пробваха на "Герена", но нито един не остана. Георги Иванов отхвърли Маурисио Гомес, Алексис Алар, Дани НТесан, Фредерик Нимани и Ахил Анани. Договор не полу­чи и офанзивният халф Жагурта Хамрун - Жужу, тъй като не бе в добро кондиционно състояние и искаше прекале­но висока заплата.

В близките дни на "Герена" може да пристигне и родени­ят в Белгия конгоанец Бавон Чибуабуа. Не е ясно дали 23-годишният юноша на Стан-дард Лиеж ще кара проби, или директно ще подпише. През миналия сезон напада­телят е играл в унгарския Уйпещ - реализирал е 5 гола 6 26 мача. Той е носил и екипа на Беершот.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки