Стойчо Младенов избухна за картоните: Да мълчим ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим!? Не става, не съм такъв човек (+ВИДЕО)

Тенденциите са очебиещи, нямаме стадион, база, нищо, цял живот ни мачкат, нервира се Стойчо след класиката над Локо (Сф)

Стойчо Младенов избухна за картоните: Да мълчим ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим!? Не става, не съм такъв човек (+ВИДЕО)
Треньорът на ЦСКА отново избухна относно броя на картоните, които се показват на играчи на „червените” . Наскоро „армейците” пуснаха декларация специално за картоните, а след успеха с 3:0 над Локо (Сф) на „Армията”, Младенов коментира въпроса с картоните с култова реплика: „Да мълчим ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим!? Не става, не съм такъв човек”.

Стойчо отново видя тенденция в съдийските отсъждания.

„Да мълчим ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Не става, не съм такъв човек. Стадион, база, нямаме нищо. Цял живо ни мачкат. Не върви треньорите да коментират всичко останало, освен играта, но съм принуден да го порвя, защото тоа ми е професията, работата и трябва да си защитатам. Тенденциите са очебиещи. Толкова се набива на очи, че няма накъде. Алармирах още във втория кръг. Не може ние само да градим атаки, а другият отбор само руши, и ние да получим 6 картона. Това е скандално. Знаем какъв път са поели (БФС). Може да ме наричат какъвто искат, но не ми пука. Маркиньос може да го дърпат за фланелката, а когато той среща съперник лице в лице има картон. Същото и с Тончи Кукоч. Скандални неща. Разочарован съм от Цецо (съдията Цветан Кръстев), защото той е футболен човек, играл е футбол”, избухна Младенов.

Той обвини съдията, че е накъсвал играта и така е спирал устрема на неговите възпитаници.

„Можеше да бъде резултатът 4 или 5 на нула. Първото полувреме имахме ситуации, но с отсъжданията играта се накъсваше. Устремът ни се отби с накъсване на играта”.

Задоволство Младенов изрази от стабилността в защита (ЦСКА е без допуснат гол у дома) и креативността с атака.

"Добри комбинации, хубави голове, можеше да е по-категоричен резултатът. Трябваше ни ранен гол, който да успокои играчите. Очаквахме да отбележим гол и оттам нататък въпросът беше дали ще са два, три или четири. Атаката ни стои много добре, имаме креативност и същевременно в дефанзивен план сме стабилни".

На пресконференцията Младенов продължи темата с картоните и отново подхвана индиректна атака към Лудогорец, визирайки финансовите възможности на тима от Разград.

„Не може винаги да си на страната на силния, на пачката. Не става така. Трябва да се дава шанс да се решават нещата на терена. Само на седем човека показа картони, можеше поне на целия отбор. Цветан Кръстев пропусна да стане един от най-добрите български съдии, на мача с Левски, помните. Кажете има ли втори жълт картон на Румен Трифонов? Коментирайте! Свирка тука, свирка там, авантаж за противника и се лека-полека се уби нашия ентусиазъм. Играем тук срещу Марек, срещу Хасковл, кой получава акртони – ЦСКА. Ние ли сме най-грубият отбор? Ние само търсехме атаката, Локо Сф се защитаваше с 10 човека зад линията на топката. Фаулове, блъскане, дърпане, няма картони за Локо Сф”.

Запитан какво визира с думите за „пачката”, Младенов се измъкна: „Не знам, грешка на езика”.

Валентин Илиев напусна игра с контузия, но получи похвали.

„Каквото и да кажем добро за Вальо Илиев ще бъде малко. Той е нашият капитан, той е лидер на отбора, с още няколко човека. Той дава поведението, характера, той се раздава с душа и сърце за ЦСКА. Той от няколко мача играе с проблеми в глезена и днес отново се получи контузия”.

Критики отнесе Маркиньос за един слалом пред вратата на противника, при който остави трима съперници на земята, но изпусна да вкара от чиста позиция.

„Липсва постоянство на някои от нашите крила, но ще работим върху това. Доволни сме, отборът започна да се забавлява по едно време - Маркиньос особено. Това, което направи, не бива да го прави, по-концентрирано трябва да се играе, защото всеки един гол е важен за нас”.

Накрая Стойчо Младенов намери топли думи и за стила на Локомотив (Сф).

„Локомотив София заслужават адмирации и уважение, защото се върнаха към стила си, който играят откакто аз се помня – добре затворени и на контраатаки. Това им носи добри резултати”.
Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки