И Александър Томов подпука Цветан Кръстев: Не може да има футбол с такива съдии (+ВИДЕО)

Томов готви нов "червен" празник с ден на отворените врати в чест на Петър Жеков

И Александър Томов подпука Цветан Кръстев: Не може да има футбол с такива съдии (+ВИДЕО)
Мажоритарният акционер в ЦСКА Александър Томов подкрепи треньора Стойчо Младенов в атаките към съдията на мача с Локо (Сф) Цветан Кръстев. „Армейците” спечелиха с 3:0, а след мача и от двата лагера се нахвърлиха върху рефера.

„Мисля, че треньорът е прав. не може да има футбол когато има терени като във Варна. Не може да има футбол, когато има такива съдии и съдията става герой вместо арбитър. Мача е ясен, става дума за професионализъм, накъсва срещата. Съдията се превръща във футболист,  това е ужасно”, сподели Томов след срещата.

Той изрази задоволство от играта на „червените” и пак обеща, че ЦСКА ще играе важна роля в А група.

„Да, мисля че все повече показват това, което очакваме. Показват се силата и качествата на ключови футболисти. Наблюдавайте Фелипе, Буш, Причиненко. Първото полувреме беше по-трудно, беше въпрос на време да отбележим. Ще играем ключова роля в шампионата. Има още много битки”.

Томов отново говори по темата за търсения, но досега несъществуващ генерален спонсор за клуба. Той предвижда нов празник за клуба, подобен на този на 7 септември.

„Това е първи спонсор, не генерален, доволни сме от договора факт е договора. Започваме сътрудничеството. Това за което работя най-вече е да намерим генерален спонсор. Мисля че изненадата ще бъде на 11-ти. Празника е посветен пряко и косвено на Петър Жеков. Трите обувки ще бъдат изложени на стадиона – златна, сребърна и бронзова, и всички ще могат да дойда т и да се снимат с тях. Само Петър Жеков е постигал това. Мястото на обувките е тук. Що се отнася за самия празник, отваряме вратите на стадиона за децата, които искат да станат футболисти”.

Александър Томов още таи надежди за второ излизане на борсата след неуспеха при първото IPO.

„Има две възможности. Ако решението излезе до средата на ноември да пуснем акциите в края на ноември. Работим по въпроса. Убедени сме че ще бъде много успешно”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки