И ЛеБрон Джеймс е гледал мача на Лудогорец на "Анфийлд"

Баскетболистът е фен на мърсисайдци, като дори има акции в клуба

И ЛеБрон Джеймс е гледал мача на Лудогорец на "Анфийлд"

И най-скъпият баскетболист в света ЛеБрон Джеймс е гледал мача “Ливърпул” - “Лудогорец”. “За мен най-добър бе Марио Балотели. Той показа точно какво означава талант. Заради такива като него хората ходят на стадиона. Съперникът наистина ни затрудни максимално, но важното е, че в края на мача спечелихме”, коментира ЛеБрон пред английски журналисти в САЩ.

Джеймс, който през новия сезон се завръща в “Кливланд Кавалийрс”, е един от най-запалените привърженици на английския клуб, като преди време дори си купи и акции в него, пише на интернет страницата си "24 часа".
“Ню Йорк Таймс” също обръща внимание на българския шампион, като трябва да се има предвид, че там статии за европейски футбол се пишат в изключителни моменти. “Българските биткаджии” е заглавието за “Лудогорец”, като в статията се обяснява историята на българския шампион.

Марио Балотели пък продължава да изумява медиите в Англия с поведението си. Появи се доста интересна снимка на отбора преди началото на мача на “Анфийлд”, на която той липсва. Тя е традиционната, която се прави точно преди изпълнението на центъра. Фотосът бил от изключителна важност заради завръщането в Шампионската лига на английския гранд. Запечатани са физиономиите на съотборниците му, като дори се сочи мястото, на което е трябвало да бъде той. А всъщност се крие зад вратаря Миньоле.

“Лудогорец” е благодарил официално за посрещането и изпращането в Ливърпул. Гостите били трогнати най-вече от аплодисментите, с които техните футболисти бяха изпратени от терена, и заради това искат да бъде обявено публично тяхното мнение”, заяви говорител на английския клуб пред вестник “Ливърпул Еко”. Благодарностите бяха публикувани и на официалната страница на английския гранд вчера.

“Анфийлд” бе претъпкан за мача, но нито един фен не си позволи да освирка гостите, както обикновено става по българските стадиони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки