В Испания: Истерия в България преди гостуването на Реал (Мадрид)

Лудогорец пусна пакетни билети и те веднага бяха изкупени, въпреки високите за стандарта на живот цени, пише „Defensacentral”

В Испания: Истерия в България преди гостуването на Реал (Мадрид)

Истинска истерия завладя България в навечерието на първия домакински мач на Лудогорец от Шампионската лига, пишат медиите в Испания.

На първи ноември европейският първенец Реал (Мадрид) гостува на разградчани, които тази събота пуснаха пакетни билети за трите си двубоя от най-престижния клубен турнир, коментира „defensacentral”.

“Хиляди се наредиха на опашка, за да се сдобият с въпросните пропуски, макар че цената на два от тях се равнява на минималната работна заплата в страната”, констатира изданието и допълва:

„Лудогорец ще играе домакинските си срещи в София, защото стадионът в Разград е с капацитет от едва 8 000 места. Пакетните билети струваха между 147 и 256 лева, което е десетократно по-скъпо от пропуските за останалите мачове на отбора. Минималното месечно възнаграждение в България е 340 лева и е най-ниското за целия Европейски съюз. Въпреки това обаче, изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че всички 43 600 места на националния стадион „Васил Левски” ще бъдат пълни и билетите скоро ще свършат”, гласи останалата част от материала.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки