Вили Вуцов: Всеки, който бутна на сън, искам да е готов за дербито!

Не съм пазил никого за пловдивското, каза треньорът на Ботев след успеха в Мездра

Вили Вуцов: Всеки, който бутна на сън, искам да е готов за дербито!

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов сподели след победата над Локо Мездра (4:0) за купата, че е доволен от успеха.

"Не съм пазил никого за пловдивското дерби. Вече почваме да мислим за него и се концентрираме върху този двубой. Искам, който и от футболистите да бутна на сън, да е готов за мача с Локо Пд", заяви Вили в типичния си стил.

Той отказа да коментира наказанието, което предстои да му бъде наложено. Засега правата са му спрени, като в петък Дисциплинарната комисия го привиква заради коментари в Дупница. 

"Локо Мездра се опитаха да ни се противопоставят, но се видя, че ние бяхме по-кланият отбор", завърши старши-треньорът на канарчетата. 

Кондиционният треньор на Ботев Пловдив Светослав Гърков, който днес бе записан в тимовия лист като старши-треньор заради спрените права на Вили Вуцов, заяви на пресконференцията след двубоя в Мездра, че канарчетата е трябвало да решат мача още през първото полувреме.

"Притеснителни са грешките, които продължаваме да правим в защита. Не сме пазили играчи за дербито с Локо Пловидив", каза Гърков пред журналистите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки