Феро: Към момента ЦСКА е най-силният отбор в нашето първенство (+ВИДЕО)

Нищо драматично няма да стане, ако отпаднем на този етап, но важното е да го направим с вдигнати глави, каза треньорът на Монтана

Феро: Към момента ЦСКА е най-силният отбор в нашето първенство (+ВИДЕО)
Целта на Монтана е да играе равностойно срещу ЦСКА в мача от 1/16 финалите за купата, а ако отпадне, то да го направи достойно. Приоритет за лидера в „Б” група е промоция за елита.
 
Старши треньорът на отбора-домакин Ферарио Спасов сподели ден преди двубоя на „Огоста”: „Всички предпоставки има за оспорван мач. Вярвам, че и публиката ще напълни стадиона и ще създаде всички предпоставки за футбол, който да отговаря на изискванията на всички тези хора, които ще посетят мача.”
 
„Ние ще играем агресивно. Знаем, че класата и моментното състояние на ЦСКА е над нашето ниво. Мисля, че притежаваме добри футболисти, с добри качества, с опит, които са играли срещу този отбор, и вярвам, че момчетата ще направят всичко възможно, за да бъдем равностойни на ЦСКА. За да стане хубав мач, трябва равностойност най-вече от нашия отбор. Нищо драматично няма да стане, ако отпаднем на този етап, но важното е да го направим с вдигнати глави.”
 
Феро определи ЦСКА, който води ЦСКА през 2004 г., като най-силния отбор в нашето първенство към този момент.
 
„Проблемите са да разпределим правилно силите в нашия отбор. Имаме тежко гостуване в Созопол в неделя, така че нашите усилия са насочени към спечелване на промоция за А група. Но този мач е бонус за нас, за публиката, идеална възможност да проверим силите срещу най-силния отбор в момента в нашето първенство.”
 
Имаме проблеми. Валери Георгиев, който е с контузия от мача в Симитли, твърдо отпада, но Александър Киров се завръща в строя. Той не е играл от месец и половина, като имаше проблеми в адукторите. Може да дадем шанс на млади футболисти. Мисля, че Стойчо Младенов също ще предприеме някакви промени. Важното е тези, които получат шанс, да докажат, че заслужават да са в тези отбори, подчерта Феро.
 
„Ще бъде тежък теренът, но който се настрои най-добре, той ще успее. При падналите валежи няма терен в България, който да бъде в перфектно състояние”, каза още наставникът на Монтана.  
 

Още от Ферарио Спасов – в прикаченото видео! 

Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки