RENAULT TRUCKS ГАМА Т СПЕЧЕЛИ ПРИЗА КАМИОН НА ГОДИНАТА

На 23 септември, жури в състав 25 журналисти от водещи издания от цяла Европа определи Renault Trucks гама Т за „Международен камион на годината 2015“

RENAULT TRUCKS ГАМА Т СПЕЧЕЛИ ПРИЗА КАМИОН НА ГОДИНАТА
На 23 септември, жури в състав 25 журналисти от водещи издания от цяла Европа определи Renault Trucks гама Т за „Международен камион на годината 2015“. Престижната награда беше връчена на Бруно Блан, президент на Renault Trucks, по време на 65-то издание на международното изложение за автомобили за търговско приложение IAA в Хановер.
 
С резултат от 129 точки, с 48 точки пред следващия в класацията и признание за най-голям принос в транспортната индустрия за тази година Renault Trucks гама Т спечели приза „Международен камион на годината 2015“ по време на престижното автомобилно изложение IAA в Хановер. Основните критерии, на които журито базира своето решение бяха: технологични иновации, комфорт, безопасност, поведение на пътя, икономия на гориво, екология и цялостна цена на собственост. Специалистите подчертаха качествата на Renault Trucks гама Т и в частност изключителната аеродинамика и комфорта, осигурен за водачите както по време на шофиране, така и за почивка.

Renault Trucks гама Т комбинира качества от предходните емблематични модели на марката с последните технологични иновации в света на товарните автомобили“, обобщи Джанфранко Грифини, президент на журито „Камион на годината“ (ITOY). „Това доведе до едно от най-значимите представяния в индустрията за последните няколко години“, допълни той.
 

При връчването на наградата президентът на Renault Trucks Бруно Блан заяви: „За мен е чест да приема тази награда от името на Renault Trucks. Бих искал също да я споделя с всички, които работят в нашата компания и в мрежата ни по цял свят. Тя ни прави горди, както ще направи горди и тези, които поръчват и карат нашите камиони. Това международно признание подчертава идентичността на новата гама камиони Renault и съм убеден, че е един добър аргумент за печеленето на нови и нови клиенти“. 

Хакинен сравни Формула 1 с тенис

На корта Хамилтън би имал предимство, смята бившият пилот

Себастиен Ожие спечели осма титла във WRC след триумф в Рали Монца (ВИДЕО)

Французинът имаше сериозен късмет, след като още в първата отсечка докосна един от бетонните блокове на множеството шикани по виражите на „Монца“

Евънс с минимален аванс пред Ожие на Рали Монца (ВИДЕО)

Трети след първите седем отсечки се движи Тиери Нювил

Автомобилна федерация на България отговори ударно на ММС

Вижте истината, с подпис и печат…

Нювил води със 7 десети на Еванс в Каталуня (ВИДЕО)

Състезанието приключи за Такамото Кацута, който блъсна своя Yaris в крайпътна мантинела

Мартин Чой: Не очаквах подиума, но съм много щастлив и още ме държат емоциите

Българинът отчете най-успешния сезон в кариерата си

Спортът и мачовете по телевизията днес

Вижте неделната програма

ОБЗОР: След първия ден на рали „Стари Столици“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мартин Сурилов и Здравко Здравков над всички след 4-те отсечки в събота

27 екипажа са заявили участие на рали "Стари столици"

Последният кръг от националния шампионат ще се състои на 9 и 10 октомври

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки