УЕФА одобри подобренията на „Васил Левски”, всичко е готово за големия мач

Представители на централата инспектираха днес за последно националния стадион преди срещата Лудогорец – Реал Мадрид

УЕФА одобри подобренията на „Васил Левски”, всичко е готово за големия мач

Представители на УЕФА инспектираха днес за последно стадион "Васил Левски“ преди двубоя от Шампионската лига между Лудогорец и Реал Мадрид.

Пратениците на европейската централа одобриха ремонтите, които са извършени на база преоръките, направени преди участието на българския тим в групите на най-комерсиалния клубен турнир.



Както е известно, през последните няколко седмици по националния стадион се направиха редица подобрения, включително поставянето на ново табло. То бе сложено днес и е 57 квадрата, като бе взето под наем и ще бъде използвано не само за домакинските срещи на Лудогорец от Шампионската лига, но и за предстоящите евроквалификации на България с Хърватия на 10 октомври и Малта на 16 ноември. Затова и наемът на таблото ще се плаща както от разградчани, така и от БФС.



Централните коридори в сектор “А” са пребоядисани. В съблекалните и стаите на съдиите и делегата са монтирани модерни телевизионни екрани. Абсолютно нови седалки са сложени на резервните скамейки на “Васил Левски”. Беше направено оразмеряване на игрището с геодезисти. Теренът е леко намален на ширина и дължина с по около 30 сантиметра. И в момента е точно 105 на 68 метра. Покритата лекоатлетическа писта бе застлана с мокет и се превърна във ВИП за 600 души, които плащат по 1000 лева, за да гледат мегасблъсъка в сряда вечер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки