ЦСКА (Москва) забрани на 15 фенове да посещават мачовете

Решението е следствие на инцидентите от първия мач през този сезон в Шампионската лига при поражението от Рома с 1:5 във Вечния град

ЦСКА (Москва) забрани на 15 фенове да посещават мачовете

Генералният директор на руския ЦСКА (Москва) Роман Бабаев заяви, че клубът е изготвил списък с имената на 15 привърженици, които попадат в забранителен лист и не могат да посещават домакинските мачове на отбора. Самият Бабаев разказа за тази мярка пред ИТАР-ТАСС по телефона.

Решението е следствие на инцидентите от първия мач през този сезон в Шампионската лига при поражението от Рома с 1:5 във Вечния град. Феновете на московските армейци бяха причина за сериозни безредици преди, по време и след мача, а УЕФА уведоми ръководството за сериозни санкции, които ще бъдат наложени. Решението по този казус ще бъде взето в петък. 

"Не бих употребил термина "черен списък", но ние действително подготвихме списък с имената на хора, на които ще бъде забранен достъпа до трибуните по време на домакинските мачове на ЦСКА. В този списък попадат 15 лица, а съответната информация ще бъде изпратена в Руската премиер-лига и на другите стадиони в страната. Освен това, директно от Рим тази информация е пристигнала и в Министерството на вътрешните работи на Русия. Срокът на действие на забраната е една година", каза още Роман Бабаев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки