Баждеков след жребия: Ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА (ВИДЕО)

„Можеше да ни се падне и по-тежък противник, можеше и по-лек”, каза „синият” директор

Баждеков след жребия: Ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА (ВИДЕО)

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков коментира жребия за турнира за Купата на България, който отреди „сините” да играят срещу Монтана, че можеше съперникът да бъде по-тежък и че можеше да бъде по-лек. Той добави, че „ако трябва” отборът на Георги Иванов-Гонзо ще отмъщава за ЦСКА. „Червените” бяха отстранени след 1:2 именно от лидера в Б група.

 

"Нормален жребий, можеше да е по-тежък, можеше и да е и по-лек. При положение, че се играят два мача, а във втория сме домакини, изглежда сме в лицето на фаворити. Те обаче играят с желание и амбиция да се докажат, затова предполагам, че ще са интересни мачове", каза той.

 

" Няма да е проблем, че реваншът ще е в началото на декември, имаме отопление на стадиона, ще го пуснем, ако се наложи. Това е предизвикателство за нас, можем да се покажем като фаворит, който редовно продължава напред в кръговете за Купата на България. Ако трябва, ще отмъщаваме за ЦСКА", добави синият директор. 

 

"Във всеки мач трябва да излиза мобилизиран Левски, имали сме неотдавна лоша практика и трябва да сме подготвени за всякакви сблъсъци", каза още Баждеков. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки