Бедоя: Левски е исторически клуб за България

Полузащитникът на "сините" бе награден за футболист №1 на 10-ия кръг в "А" група след двата си гола срещу Лудогорец

Бедоя: Левски е исторически клуб за България

Атакуващият халф на Левски Мигел Бедоя даде пресконференция, защото беше награден за футболист номер едно на десетия кръг, в който заби два гола на Лудогорец.

„Мисля, че не започнахме добре сезона, защото в отбора бяха събрани много нови футболисти, защото не се бяхме обиграли. Имахме нужда от време и победи, радвам се, че вече сме в серия от успехи, както в първенството, така и в турнира за Купата на България“, сподели испанецът

„Най-добре се чувствам в средата на терена и на позицията втори нападател. Разбира се всичко зависи от треньора и неговия избор. Поради тази причина в началото на сезона играех и на крилото. Важно е треньорското решение“, отговори още Мигел Бедоя.

„Резултатите са доста важни за самочувствието на отбора. То се е повишило, защото спечелихме няколко срещи. Трябва да сме тръгнали по верния път и това ме радва“, каза още бившият футболист на Нумансия.

„Левски е клуб с историческо значение за футбола в България. Тук винаги са събирали добри футболисти, така че целта ни е да се борим за първото място. Тази година нашата цел е да върнем Левски там, където му е мястото“, отсече Мигел Бедоя.

„Лудогорец седяха много добре на терена срещу Реал Мадрид. Гостите от своя страна не играха на обичайното ниво. Иначе много мои приятели от Испания се шегуваха, че аз съм вкарал два пъти на Лудогорец, а Роналдо успя само веднъж. Разбира се трябва да отбележим, че той вкарва във всеки кръг, а аз го направих само в последния. Надявам се да продължа с головете. Колкото до радостта ми след гола, това е нещо, което правех още в Нумансия. Радвам се по този начин и посвещавам така попаденията на моите близки“, продължи испанецът.

„Хубаво беше, че победихме Лудогорец, защото сега сме близо до първото място. Допуснахме грешки в началото, които не трябваше да правим. Това означава, че сега не трябва да намаляваме темпото“, завърши Бедоя от Левски.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки