Батков моли агитката на Левски да спре с изцепките (ВИДЕО)

Идването на нов спонсор на "Герена" зависи от "Южен поток" и цялата политическа обстановка в страната, чака се "бомба" от запад

Батков моли агитката на Левски да спре с изцепките (ВИДЕО)
Тодор Батков продължава да се надява в най-скоро време да привлече сериозен спонсор в Левски, но призна, че реализацията на тази идея много зависи от политическата обстановка в страната.

„Първо се надявам обстановката в държавата да се нормализира, защото стабилен спонсор може да дойде само ако има стабилно правителство. Очаквам съвсем скоро в една западна нам държава да се случи нещо сензационно. Ще трябва политиците да се замислят как. Определено зависи спонсора от проекта „Южен поток”. Тези, които се упражняват, ще си получат заслуженото от народа, защото публиката на Левски е народа”, леко загатна Батков за предстоящи скандали.

Той подчерта, че ще спази думата си да даде акции на феновете, но очаква те да налеят пари в отбора.

„Да, ще дам акциите. Вече стартира процедура по оценка на вземанията. Предполагам, че до две седмици ще можем да обявим какви вземания ще бъдат капитализирани. Капиталът ще бъде увеличен много сериозно. Държа си на думата, ще има прехвърля пакета безвъзмездно, но ще подпишем договор, с който те се задължават да вкарват всяка година някаква сума в бюджета. Ако имат желание, можем да обособим какви пера те ще покриват. Издръжката на школата за година струва около 1,3 млн. на година”, сподели той при откриването на новото изкуствено игрище на "Герена".

Батков е дал картбланш на Гонзо да води разговорите с Херо и очаква Левски да е с нов треньор от Нова година.

„Всички разговори по настоящата офанзива Херо да дойде на „Герена” ги води Георги Иванов. Естествено и аз съм в течение. Това, което аз знам, е, че договорката е Херо да поеме отбора от Нова година. Той е изказал съображение, че не иска да влиза в движение, иска той да си води подготовката и да направи селекция”.

Адвокатът не се притеснява за лиценза на Левски, но призна, че трябва да се изплащат много задължения бивши играчи и за пореден път помоли феновете да спрат да донасят наказания на клуба.

„Има притеснение, но умерено За евролиценза едва ли ще имаме проблеми. Първо трябва да изчистим по феърплея санкцията, надявам се тя да отпадне. Постепенно ще изчистваме задълженията към играчи, които малко дадоха, но много имат да вземат. Има забавяне не заплатите, но ще влезем в нормален ритъм. Задължително ще подсилим отбора през зимната пауза. Притеснява ме поведението на феновете на Левски. Постоянно се срещаме, моля ви, престанете. Ако има претенции към мен, не ги изразявайте по този начин , защото страда клуба и другите. Имаме три мача без домакинство, даже бяхме на ръба и дербито с ЦСКА да е без публика”.
Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки