Кокала подписа с Хасково до края на сезона с думите: Положението е критично

Емил Велев вече доведе двама нови - Майкъл Тевия и Ели Маркеш, целта е Хасково да отлепи от дъното

Кокала подписа с Хасково до края на сезона с думите: Положението е критично

Емил Велев е представен днес като старши треньор на Хасково.  Той подписа с клуба договор до края на сезона. Велев води и тренировката на отбора вчера преди отпътуването за лагера в Смолян.

"Обичам предизвикателствата и за това приех да стана треньор на Хасково. За мен не е нормално след 20 г. отсъствие от "А" група отборът да отпадне веднага. Положението е тежко и критично", заяви пред медиите Велев.

Новият треньор каза, че ще се опита да вдъхне увереност у футболистите.Той подчерта, че има нужда от нови играчи, но сега трансферният прозорец е затворен и могат да бъдат взети само свободни агенти. Като такъв към отбора вече се присъедини халфът Майкъл Тевия. На лагера се очакват още 2-3 имена на проби, един от които е Ели Маркеш.

"Трябва да си подобрим играта и да започнем да побеждаваме. Всички мачове до края са важни. Публиката трябва да има търпение, да дойде на стадиона и да подкрепи отбора", каза Велев.

"Трябва да отлепим от дъното и да се спасим. Управителният съвет реши, че Велев е най-подходящият треньор, който се е доказал и се надяваме да вдигне отбора", заяви изпълнителният директор Тихомир Петков.

Хасково ще търси съперници за контроли, а следващата среща от първенството е на 17 октомври като гост на шампиона Лудогорец.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки