Литекс задържа френски халф

Не съм доволен от показаното срещу Локомотив (ГО), призна Балъков

Литекс задържа френски халф
Треньорът на Литекс ще задържи в състава френския халф Хенрик. Той участва в контролата с Локомотив (Горна Оряховица), която бе спечелена от Литекс с 3:1. Полузащитникът вкара пър­вото попадение за ловчанлии. Той изравни в 35-ата минута с воле.

От спортно-техническия щаб на оранже­вите обаче не желаят да разкриват каквито и да е подробности за Хенрик - ни­то кога е роден, нито в кой клуб е играл преди това. Признават само, че е млад и често се готви и с дублира­щия тим.

"Момчето трени­ра с нас, на проби е. Ще ос­тане в Ловеч, млад и перс­пективен футболист е. Но още нищо не мога да кажа за евентуален договор", заяви пред "Тема Спорт" Красимир Балъков.

Треньорът посочи, че има забележки към играта на от­бора.

"Не съм много доволен от показаното срещу Локо­мотив Г орна Оряховица. Предстои ни много, много работа. Не е важно дали би­ем или падаме, играта на отбора е далече от това, което желая. Обликът на един тим не се изгражда за един мач, трябва да се рабо­ти много време, и то целе­насочено. Когато стана до­волен, ще разберете", каза Балъков.

От днес оранжевите за­почват да се готвят за гос­туването на ЦСКА от 12-ия кръг на А група. Мачът е в събота, 18 октомври, от 19:30 часа на "Армията" и ще бъде излъчван пряко по Диема. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки