Феновете на ЦСКА са призовани да покажат обичта си към отбора с късометражен филм

Наградите ще бъдат три статуетки и „малък финансов ресурс” от 600, 400 и 200 лв.

Феновете на ЦСКА са призовани да покажат обичта си към отбора с късометражен филм

Привържениците на ЦСКА ще могат да покажат обичта си към „червените” и какви емоции предизвиква 31-кратния шампион на България  у тях чрез късометражен филм до 3 минути. Идеята на е на сдружението „Червени сърца”.

 

Крайният срок за изпращане на материалите е 8 декември, а победителите ще бъдат обявени 10 дни след това. Тричленно жури ще оценява филмите спрямо техните достойнства. В неговия състав влизат Стефан Данаилов, Елин Рахнев и Пламен Марков.

 

„Решено е да се предприе конкурс за късометражен филм, до 3 минути, който да изразява емоцията, обичта към отбора, да направи достояние на останалите хора защо този човек е станал фен на ЦСКА. Не е целта да се изброяват титлите, които ги знаят и в Америка. Ние сме привлекли много авторитетно жури. Искаме да има масово участие на хора от цялата страна. Вече с техниката всеки може да бъде режисьор, оператор и сценарист”, обясни Сергей Славчев.

 

„Който не може да конвертира филма си във формат MP4, ние ще положим собствени усилия. След около 10 след конкурса ще се определят победителите. Наградите са три статуетки с малък финансов ресурс – 600, 400 и 200 лв. Kяма никакви ограничения за участие в конкурса. Монтажът е творческа задача, която не бива да бъде манипулирана от който да е. Ако бъде нает специалист, то до голяма степен авторството и творчеството ще отидат на заден план”, каза още той.

 

„Ще бъдат цензурирани неща, които нарушават морала на обществото. Това не може да бъде обект на никаква награда и да бъде толерирано.

 

Идеята ни е този конкурс да стане ежегоден, като зависи от интереса, допълват от „Червени сърца”. Част от тях може да бъдат излъчвани и от новата телевизия на ЦСКА.  

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки