Кокала прибира Меси

Радослав Димитров не успя да се наложи в Левски

Кокала прибира Меси

Освободеният от Левски Радослав Димитров е на път да се озове в Хасково, пише "Тема Спорт". Десният бек е получил предложение от но­вия треньор Емил Велев, кое­то все още обмисля. Той оба­че почти сигурно ще приеме да облече екипа на новака в А група.

В момента 26-годишният футболист е свободен агент, след като през август дого­ворът му със сините бе прек­ратен. От тогава до сега той не е играл професионален футбол, като поддържа фор­ма самостоятелно.

През този сезон бившият национал има само 2 мача. Той се изигра пълни 90 мину­ти при успеха на Левски над Локо (Сф) с 1:0, а срещу Берое се появи като резерва на мяс­тото на Веселин Минев, за­писвайки 45 минути. Веднага след срещата в Стара Загора стана ясно, че Георги Иванов няма да разчита повече на не­го и прекрати контракта му.

Вчера сините се разбраха с бранителя да изплатят на ня­колко транша дължимите към него суми. Димитров има да взима 6 хиляди лева, като част от тях вече са били пре­ведени.

Новият треньор на Хаско­во Емил Велев познава отлич­но десния бек, тъй като рабо­ти с него по време на прес­тоя си в Славия. Именно доб­рите отношения между два­мата накланят везните към положителна развръзка на трансфера. Интерес към Ди­митров преди време имаше и от Берое.

В близките дни пък се очак­ва в Хасково да пристигнат двама играчи на проби. Засега от клуба не дават повече ин­формация за тях. Единстве­ното, което се знае, е, че се подвизават като полузащит­ник и нападател. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки