Пращат Милисавлевич при Марияна в Белград

Иван Стоянов се връща в групата за дербито, Йоахим на 90% отпада

Пращат Милисавлевич при Марияна в Белград

ЦСКА ще опита да възстанови Неманя Милисавлевич за вечното дерби в събота по  изпитан начин - при сръбската лечителка Марияна. Крилото на армейците се оплаква от разтежение, което получи в дните преди срещата с Литекс. Заради травмата си Милисавлевич остана и извън групата срещу ловчанлии.


Стойчо Младенов обаче иска да използва фланговия играч в предстоящия сблъсък с Левски и затова се прибягва до изпращането му при Марияна. Тя често лекува травми на футболисти и в повечето случаи успешно. Така ще се процедира и с контузията на Неманя, който още днес ще се подложи на процедури в сръбската столица при известната във футболните среди лечителка.


Милисавлевич започна като титуляр в първото вечно дерби през сезона и тогава се представи на добро ниво. През миналия шампионат на Милисавлевич също му вървеше много срещу сините - вкара гол в първия си мач с тях при 3:0 през октомври. Младенов призна, че желание има да го използва и тази седмица, поради което са взети нужните мерки за неговото възстановяване.


Друго крило - Иван Стоянов, пък най-после ще излезе от лазарета след продължително възстановяване от операция на херния. Стоянов ще попадне в групата за дербито, като е напълно готов за игра. За последно той бе на терена в реванша в Лига Европа срещу Зимбру (0:0).
Нападателят Орелиен Йо-ахим обаче най-вероятно отново ще е аут от сметките на Стойчо Младенов. На 90% е сигурно, че той няма да успее да се възстанови от своята травма и пак ще остане извън групата. Така ЦСКА пак ще разполага само с един чист централен нападател в лицето на Серджиу Буш.


След мача с Литекс в отбора няма наказани футболисти. Вчера бе почивен ден за червените, а днес те започват подготовка за вечното дерби.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки