Скаут на Арсенал с още две посещения в България

Павел Кучеров ще гледа юноши на Левски и ЦСКА през октомври и ноември

Скаут на Арсенал с още две посещения в България
Лондонският гранд Арсенал отново ще изпрати скаут, който да наблюдава талантливи деца в България още два пъти, съобщи футболният мениджър Антъни Раво. Павел Кучеров, скаут за Източна Европа и Балканите, беше в България в края на септември, когато гледа юношите (младша възраст) на Векта (Пловдив) и Левски, а по-късно същия ден и срещата от А група между Берое и ЦСКА. 

Явно доволен от видяното, Кучеров ще бъде изпратен още два пъти в нашата страна, основно за да гледа деца и юноши за школата на артилеристите. Първото му посещение е от 22-и до 25-и октомври, когато ще гледа тренировки в София и ще пътува до Скопие за контролата между 16-годишните на съседна Македония и Румъния. Втората му визита ще бъде седмица по-късно, когато ще наблюдава повече мачове и ще посети български клуб, който има една от най-продуктивните школи, за да се запознае по-детайлно с качествата на малките футболисти. 

"Арсенал има сериозен интерес към младите момчета на Балканите. В Македония ще наблюдаваме срещата на 16-годишните с Румъния, а след нея ще се срещнем и с хора от клубовете Вардар (Скопие) и Работнички (Скопие). Преди и след това ще обсъждаме и момчета от България, които могат да се представят на ниво в Арсенал, коментира Антъни Раво от фирмата Скаутинг тийм.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки