Рангелов скочи на Пенев за Ники Михайлов

Бившият национал смята, че Лудогорец има добри шансове срещу Базел

Рангелов скочи на Пенев за Ники Михайлов
Бившият национал Ди­митър Рангелов, който изка­ра два сезона в швейцарския Люцерн, сподели, че Базел е доста по-слаб, отколкото преди година.

"В последно време Лудогорец показва много сериозно израстване. Наистина те загубиха от Ливърпул и Реал Мадрид, но имат по-големи шансове да вземат трите точки срещу Базел. Затова обаче е нужно да демонстрират спокой­ствие, както досега и да иг­раят своята си игра, като не се съобразяват със съпер­ника. Силно се надявам да за­радват българските фенове. Няма от какво толкова да се плашат, тъй като Базел е доста колеблив в швейцарс­кото първенство, а и като цяло е по-слаб отбор, откол­кото преди година. Мисля, че Лудогорец са си научили урока и са анализирали греш­ките си. Със сигурност сега ще подходят различно", обясни Рангелов пред Ринг.

Той допълни, че в Швейцария уважават българския фут­бол.

"В страната още си спомнят каква сила бяхме през 90-те години и продължават да гледат с добро око към нас, макар в последните години доста да сме свалили нивото си", каза още 31-го­дишният футболист, кой­то през лятото бе пред трансфер в Лудогорец. В крайна сметка обаче той предпочете да приеме по-добрата оферта от страна на турския Коняспор.

Нападателят не подми­на и темата за краха на на­ционалите в последните два мача с Хърватска (0:1) и Норвегия (1:2).

"Любо е чо­векът, който решава на ко­го да разчита. Няма място за сърдене, най-важното е тимът да върви. Засега то­ва не е така, но са минали само три мача. Трябва да покажем истинското си ли­це, защото можем много повече. Просто основните ни футболисти не са във форма. А излишното напре­жение не помага нещата да се подобрят. Любо Пенев трябва да остане на поста си. факт е, че в последните мачове той взе странни ре­шения - пусна футболисти, които не са в кондиция, и остави на пейката такива, които играят редовно и поддържат добро ниво. Например Владо Стоянов, който има 10 мача в ШЛ то­зи сезон, отстъпи мястото си в мача с Норвегия на Ни­колай Михайлов, който в последната една година има само един мач. Трябва да обърнете повече внимание на това, аз не мога да си обясня защо го стори. Но съм сигурен, че ще излезем от тежката криза", завър­ши Рангелов.
Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

Лийдс и Груев се отдалечиха от промоция във Висшата лига (ВИДЕО)

Отборът на българина допусна изненадващо домакинско поражение

Десподов с голямо признание в Гърция

Наредиха го сред най-добрите крила в първенството

Официално: Петев вече не е треньор на Университатя

Двете страни се разделиха по взаимно съгласие, с българина си тръгват още трима треньори

"Специален футболист е този български халф"

Хвалят Филип Кръстев в Нидерландия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки