Босът на Лудогорец отрече разградско лоби в БФС

"Ако ЦСКА е в нашето положение и играе в евротурнирите, ще среща разбиране от наша страна, а не само да правим интриги и мръсотии"

Босът на Лудогорец отрече разградско лоби в БФС
Кирил Домусчиев отрече в БФС да има лоби, което брани интересите на разградския клуб. На такива мисли наведоха последните решения на футболния съюз, който изтегли за след Нова година мачовете на Лудогорец с Берое от осминафиналите за Купата на България, а много важното дерби с ЦСКА на „Българска армия” бе насрочено за делничен ден от 17:45.

„Нямам представа (какво се е случвало в БФС), не бях в България близо 10 дена. За лобиране е трудно да се каже, защото не виждам какво трябва да се прави. Ако ЦСКА е в нашето положение и играе в евротурнирите, ще среща разбиране от наша страна, а не само да правим интриги и мръсотии. Имаме 5-6 мача в рамките на 20 дена и това го няма никъде по света. Нормално е ние да искаме промени и Берое доколкото знам са проявили разбиране”, сподели Кирил Домусчиев пред „Дарик”.

Той призна, че разликата от  7 точки до лидера ЦСКА е притеснителна за него и всички в Лудогорец, които ще гонят 4-та поредна титла до последно.

„Разликата с ЦСКА е сериозна, няма как да не се притесняваме. Но в крайна сметка ние ще преследваме титлата докрай”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки