Пауло Соуса: Червеният картон повлия на мача

"Надявам се в следващия мач ние да вземем трите точки", заяви треньорът на Базел

Пауло Соуса: Червеният картон повлия на мача

Треньорът на Базел Пауло Соуса поздрави Лудогорец след победата на българския тим, но бе категоричен, че червеният картон е бил решаващ за загубата на швейцарския тим. "Не очаквахме да загубим мача. Най-важният момент беше, когато загубихме един играч с червен картон. Нашият футболист ми каза, че не е било нарушение за червен картон.За съжаление, не можах да преценя, от това което видях от полето, дали има червен картон. От това, което получавам от моите колеги разбирам, че не е имало червен картон, но това е решение на рефера, което повлия на мача. Все пак съм много горд от нашите играчи и как се организираха."

"През първата половина, когато имахме енергия, създадохме положения. През втората част това се промени, цялата ни линия трябваше да мине по-назад, нашите съперници натискаха много повече в атака, успяха да създадат положения и имаха шансове, но ние се защитавахме добре. Когато държахме контрола, особено последните 10 минути, включихме офанзивни играчи, които да създадат положения и да придвижат играта напред и това се случи, защото ние имахме удари и корнери в наша полза, за съжаление при една контра, с човек по-малко , получихме гол. Трябваше да сме по-концентрирани, да контролираме мача и не биваше да допускаме такъв гол. Мачът свършваше, контролирахме до този момент мача и мислехме, че ще вземем точка. Поздравявам Лудогорец за играта и мача, който направи. Надявам се в следващия мач ние да вземем трите точки."

"Не бяхме изненадани от Лудогорец и знаехме какво могат да направят. По-скоро бяхме неприятно изненадани от това, как се стекоха нещата , но се опитахме да възстановим баланса и да спечелим точки от мача."

"Сега е момента, в който поглеждаме напред. Надяваме се да спечелим и да се придвижим напред пред нашите директни опоненти, какъвто е Лудогорец. Имаме същите шансове, както и преди мача с Лудогорец. Базел може да спечели точки от другите мачове и да се откъснем от своите опоненти."

Соуса заяви, че отборът на Реал Мадрид е категоричен фаворит в групата и класата на испанския гранд го отличава от другите три тима. " Да, Реал е отборът,  който спечели Шампионска лига миналата година. Различава се от класата на другите отбори."

"Ще се опитаме да покажем нашето истинско лице в реванша  и да играем 90 минути с 11 играчи. И се надявам някои играчи, които не бяха възстановени днес, да помогнат във втория мач с Лудогорец. В Шампионска лига  трябва и като индивидуалности, и като тим да играеш добре, и се надявам след две седмици това да се случи. Със сигурност да играеш вкъщи е голямо предимство. Феновете ще помагат със сигурност и това може да е важен фактор да излезе Базел втори от групата", завърши треньорът на Базел.
 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки