Кристиано Роналдо: Не мисля за рекорда на Раул

„Така или иначе ще подобря това постижение, важни са 9-те ни точки до тук”, заяви звездата след 3:0 над Ливърпул

Кристиано Роналдо: Не мисля за рекорда на Раул
"Това беше мой първи гол на Анфийлд, затова е особен. Чувството е невероятно, много съм щастлив. Знаехме добре, че на този стадион няма да ни е лесно, но се представихме откъм най-добрата си страна през първото полувреме и заслужихме победата, заяви Кристиано Роналдо след успеха на Белия балет над "Ливърпул" с 3:0 в група В.

"Голмайсторският рекорд, за който всички говорят, който се чака да го подобрявам, не ме вълнува. Знам, че един ден ще го подобря. Ние двамата с Меси сме доста близко до това постижение. Но сега за мене най-главното е, че "Реал" вече има 9 точки". 

След вчерашната среща Раул е на върха в класацията за най-много голове в Шампионската лига със 71 попадения, Роналдо вече има 70, а аржентинският лидер на "Барселона"- Лео Меси, е с 69.

"Питате ме дали отново можем да вземем Купата на Шампионската лига? А защо не!? Вървим към тази цел крачка след крачка и се стараем да побеждаваме във всеки мач. Ще бъде трудно, но в съблекалнята всички сме настроени оптимистично по този въпрос. 

"Смятам, че класирането ни за втората фаза е на 75 процента сигурно. Дано си го гарантираме още в следващия мач".
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки