Томов радва ЦСКА с ретропремия

Силният човек на "Армията" е обещал да плати за един от успехите над Левски през миналия сезон

Томов радва ЦСКА с ретропремия

Александър Томов е обещал да плати днес премия от 3 бо­на на играчите. Тя е за един от миналите успехи над Левски. Както е известно, в ЦСКА чакат цели пет премии за боя над „сините" през последната една година. Силният човек на „Армията" е ре­шил да стимулира отбора с 1 ретропремия.

За нов успех над Левски също е пред­виден бонус в клуб­ния правилник. Досега „червените взимаха по 1000 ле­ва за успех. Дого­ворката обаче се променя, защото ЦСКА е лидер след първия полусезон. Сега футболистите на Стойчо Младенов ще прибират двойно повече за победа. Очаква се Томов да посети отбора в парк-хотел „Вито­ша", където отборът ще бъде на лагер.

В групата със си­гурност ще попадне Неманя Милисавлевич. Сърбинът лекуваше контузия, но вече е напълно възс­тановен. Бившият играч на Лудогорец не бе получил пос­ледната си заплата, което доведе до нап­режение в лагера на „армейците". Все пак шефовете поправиха недоразуме­нието и сега Неманя е готов отново да накаже Левски. Със сигурност аут за ма­ча са Орелиен Йоа-хим и Иван Стоя­нов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки