ЦСКА влезе в "Лабиринт-"а

С гледане на най-новия хитов филм в петък вечер "червените" загряха за вечното дерб

ЦСКА влезе в "Лабиринт-"а
Футболистите на ЦСКА "нахлуха" в "Лабиринт"-а. С гледане на най-новия хитов филм в петък вечер "червените" загряха за вечното дерби с "Левски".
 
Някои от играчите дори намериха асоциация с името на лентата (пълното е "Лабиринтът: Невъзможно бягство"). И се заканиха, че на "Левски" ще е "невъзможно" да избяга и в петия сблъсък, в годината на 100-годишния юбилей на съперника. ЦСКА има пет поредни шампионатни победи над "Левски" и спечели всички 4 мача досега през 2014-а.

"Червени" играчи са призовали феновете "да има факли и дим", когато са им предоставили събраните за хореография пари. Естествено, това ще донесе поредната глоба на клуба от най-малко 2000 лв. На предишното вечно дерби феновете на ЦСКА бяха в сектор "А" заради протест, но сега се завръщат на любимата си трибуна - сектор "Г". На "Армията" се надяват този път да се съберат 10 000 "червени шалчета" особено предвид убедителното първо място в класирането.


От полицията обявиха, че на два поста ще бъдат проверявани феновете - веднъж на десетина метра пред националния стадион, а после и на самите входове. От МВР за пореден път казаха познатото: "Няма да се допускат хора в нетрезво състояние!". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки