Деко: Не сме бездушници (+ВИДЕО)

Халфът на Левски добави, че липсва класа при "сините"

Деко: Не сме бездушници (+ВИДЕО)
Влезлият като резерва Мирослав Иванов е на мнение, че Левски е играл по-добре, въпреки загубата с 0:3 и шестото поредно поражение от ЦСКА.

"През първото полувреме изпуснахме 7-8 положения. Ако не вкараш в такова дерби, губиш. Цска имаше две атаки и вкара два гола. През второто полувреме мачът беше повече на стихия. ЦСКА се прибраха, мъчихме нещо, но трудно се играеше. През първото изпуснахме нашите шансове. Ако бяхме повели първи, щяхме да бием", каза Деко.

"Няма комплекс от ЦСКА. Левски е побеждавал 9 пъти подред. Левски продължаваме напред и трябва да почнем да побеждаваме. Не мисля, че сме бездушници. Освен да се извиним, няма какво да кажем на феновете. Прави са. Когато губиш от ЦСКА с 0:3 нормално е феновете да са недоволни".

"Единствено миналият път, когато пак ни биха с 3:0, в другите мачове не знам какво стана. С три-четири атаки ни вкарват два гола. Имаме положения, просто не можем да вкараме. И майсторство ни липсва. В мача с Лудогорец от три-четири положения вкарахме три гола и после стана лесно. При положение, че ти вкарват гол от нищото, няма как", допълни Иванов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки