Катерина Паунич: Да поискаш това, което ти дължат, не е рекет

Фелипе да Коща сяда отново на масата за преговори с ръководството на ЦСКА във вторник, съобщи за Novsport.com неговият мениджър Катерина Паунич. „За момента няма запитване за футболиста от друг клуб, а и желанието на Фелипе е да играе за ЦСКА, но непрекъснато се дават някакви отсрочки и нещата се протакат. Това е нещо, което не мога да разбера – искат да играе за тях, говорят, че ги рекетираме, дължат пари, а същевременно купуват седем нови футболиста, не виждам логиката”, коментира Паунич.

Катерина Паунич: Да поискаш това, което ти дължат, не е рекет

Фелипе да Коща сяда отново на масата за преговори с ръководството на ЦСКА във вторник, съобщи за Novsport.com неговият мениджър Катерина Паунич.

„За момента няма запитване за футболиста от друг клуб, а и желанието на Фелипе е да играе за ЦСКА, но непрекъснато се дават някакви отсрочки и нещата се протакат. Това е нещо, което не мога да разбера – искат да играе за тях, говорят, че ги рекетираме, дължат пари, а същевременно купуват седем нови футболиста, не виждам логиката”, коментира Паунич.


„Александър Томов е опитен политик и аз разбирам тази тактика, но не това е начинът, по който да го задържат. Аз в крайна сметка се съобразявам с желанието на футболиста, който въпреки посрещането на летището и лекият скандал, който се получи с него в последствие, изрази ясно желанието си да остане в този клуб. От тук нататък смятам, че ние трябва да задаваме въпросите, а другите да отговарят”, добави мениджърката.

„Заплатите и комисионните не са рекет, ако Томов не го знае. Според мен Томов протака нещата, за да маже после да се оправдае за провала на сделката, ако така се получи. Футболистът не е моя собственост, дори и да имам желанието да финансирам тази сделка, аз не мога. Жалко ще е наистина за феновете, ако тази сделка не стане, защото техните очаквания са големи, но футболът е и пари. В случая вината не е нито на мен нито на футболиста, а всичко е в глупостите, които си измислят, че някой рекетира клуба, това са измислици, само човек, който не познава обстоятелствата в българския футбол може да говори такива неща”, каза още Катерина Паунич и загатна, че в бъдеще ЦСКА може да има подобни проблеми и с други футболисти, които не са представлявани от нея.

„Всички са обидени за това, че „има амнезия за всичко старо”, за дължимите суми, тук се забравя редът, във всяка работа има ред. Томов засега много селекции направи благодарение на гъвкавост и много хора, но вече никой не е разположен само да слушай приказки”, завърши мениджърката на Фелипе да Коща.

Цялото интервю с Катерина Паунич можете да чуете в прикрепения аудио файл.


Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки