Стойне Манолов: ЦСКА си разчисти пътя към титлата, мачът с Лудогорец ще е като финал

Всички провокации от агитката на Левски са целенасочена атака срещу Тодор Батков, смята бизнесменът

Стойне Манолов: ЦСКА си разчисти пътя към титлата, мачът с Лудогорец ще е като финал
Свързаният с ЦСКА бизнес­мен Стойне Манолов сподели своето мнение за развитието на клуба, вечното дерби и ата­ката срещу Стойчо Младенов по време на мача в събота.

"Подобни прояви са силно нежелани. Трябваше 10 мину­ти да замерват Стойчо със снежни топки, за да го уцелят и да се намеси полицията. Ор­ганите на реда си свършиха доста зле работата. Но привържениците не се огра­ничиха само до атаки по Мла­денов. Те търсеха и провока­ция с хора от сектор А. Има­ше хора на стадиона с ясното съзнание да атакуват играчи­те, а не да гледат мач. Спо­ред мен тези действия на агитката на Левски, включи­телно нахлуването на тере­на, са целенасочени срещу президента на клуба. По този начин само се вреди, а не се помага. Подобни действия имаше и при ЦСКА, но за щастие останаха в миналото, а нашите фенове като че ли уз­ряха", коментира Манолов пред "Тема Спорт".

"Нормално бе ЦСКА да спече­ли дербито, защото е далеч по-добър отбор, който играе по-правилен футбол. Гонзо каза, че е видял равностоен мач, но не го знам къде е гледал. Ня­маше нищо такова. ЦСКА доминираше по всички линии. Стези играчи, дори и след идва­нето на Димитър Димитров Левски няма да има никакъв шанс за какъвто и да било ус­пех. Аз не разбирам защо не се разчита на младите момчета. Отборът има талантливи юноши, а ги държи резерви", до­бави бизнесменът.

"Има няколко футболисти в голямата група, с която разпо­лага Стойчо, които не са на ни­вото за ЦСКА, но смятам, че този проблем ще бъде решен през зимата и те ще бъдат ос­вободени. Май единственият начин клубът да оцелее е като продава. Нямаме друг шанс, по­не w момента. Но не трябвадастава масово. Най-добре е сега през зимата да бъде трансфериран един, след това през ля­тото още един и да се кара с това темпо. Но ако ЦСКА продължи да играе по този на­чин, смятам, че ще се привлече нужният спонсор. Да се надява­ме, че най-после такъв ще има", каза още Манолов.

"Моето желание е да се обърне по-голямо внимание на школата. Има две-три мом­чета, които заслужават да са в групата за срещите. До го­ляма степен си разчистихме пътя към титлата, но оста­ва мачът с Лудогорец, който ще е като финал. Лесно е да се говори за титла след побе­да над Левски. Но то вече не е интересно да ги побеждаваш. Веднъж, втори път, сега шес­ти... дербито ще се обезличи, ако продължава по същия на­чин", добави Стойне Мано­лов.
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки