Маркиньос пропуска столичното дерби със Славия заради наказание

Тони Силва може да се "изчисти" срещу "белите", за да е на линия за голямото дерби с Лудогорец

Маркиньос пропуска столичното дерби със Славия заради наказание
Халфът на ЦСКА Маркиньос ще пропусне следващия мач на отбора - срещу Славия в събо­та. Бразилецът си изкара пети жълт картон по бреме на веч­ното дерби и ще бъде наказан за една среща. Маркиньос бе санкциониран и в първия мач с Левски през сезона, когато бе изгонен с два жълти картона.

В последно време бившият футболист на Локо (Сф) е нала­ган от Стойчо Младенов в сре­дата на халфовата линия като партньор на Стивън Сънди. Сега обаче ще се избира за негов заместник между Борис Галчев и Еденилсон Бергонси. Галчев получи много суперлативи от Младенов за представянето си в дербито - той се появи ка­то резерва и се разписа. Стой­чо заяви, че халфът, който най-често се появява в игра след почивката, винаги се включва отлично. Така е твърде въ­зможно наставникът да зало­жи именно на Галчев като ти­туляр срещу Славия. Еденилсон обаче също получава похвали от Младенов и има своите шансове. Двубоят с белите е на 1 ноември от 17:30 часа.

Двама играчи на ЦСКА висят с по 4 жълти картона - това са Луис Соарес и Тони Силва. Поч­ти сигурно Силва ще си изкара картон срещу Славия, за да пропусне гостуването на Ха­сково и да е на линия за решава­щия мач с Лудогорец.

В същото време португа­лецът се оплака от расистки обиди по време на дербито. Той публикува снимка с Миро­слав Иванов, на която му показ­ва с пръсти временния резул­тат - 2:0. А отдолу е написано: "Така процедирам с хора, кои­то проявяват расизъм". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки